Ford Kuga er nomineret til Årets Brugtbil 2024

Ford Kuga er blandt de fem finalister til titlen som Årets Brugtbil 2024. Vinderen kåres den 23. maj.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·
Ford Kuga 2020 1600 16

Danskerne er stadig vilde med Ford Kuga – også som brugtbil. Med baggrund i de 125 mest solgte brugte biler i Danmark i 2023 har en jury udvalgt Ford Kuga som finalist til Årets Brugtbil 2024.

Ford Kuga har længe været populær blandt danskerne. I hele fire år i træk har Ford Kuga været Danmarks mest solgte plug-in hybrid, mens den samtidig var den mest solgte personbil herhjemme i 2021. Og succesen fortsætter for den attraktive SUV.

Det er ikke kun, når Ford Kuga ruller af samlebåndet fra ny, at danskerne sætter sig bag rattet i bilen. Den er også en yderst populær brugtbil, og nu er den blandt de fem finalister til Årets Brugtbil 2024.

Det er en jury bestående af 17 medlemmer fra blandt andet Bilbasen, Biltorvet og en række andre medier, samt brancheorganisationen DBFU, Applus Bilsyn og FDM, der står bag kåringen. Alle har specialiseret sig i brugtbilsmarkedet og brugte biler.

Vinderen af Årets Brugtbil 2024 kåres den 23. maj, og du kan være med til at bestemme, hvilken model der ender som vinder. Du kan afgive din stemme til en af de fem finalister på Bilbasens Facebook-side. De samlede stemmer her, vil tælle som én jurystemme.

Ford Kuga 2020 1600 9E (1)

Ford Kuga er yderst rummelig og omfavner alle familiebehov til en god pris. Måske netop derfor er den blevet så populær. Foto: Ford

Mange fordele ved Ford Kuga

Ford Kuga Plug-in Hybrid er ikke bare en rummelig og komfortabel SUV. Den er også det oplagte valg for mange danskere, der ønsker at stifte bekendtskab med elektrisk kørsel, men som endnu ikke føler sig trygge ved at tage springet over i en elbil. Med Kuga Plug-in Hybrid får du det bedste fra to verdener med muligheden for selv at vælge, om du vil køre på benzin, strøm eller en kombination af begge.

Med en elektrisk rækkevidde på op til 66 km får du både erfaring med opladning og selvfølgelig elektrisk kørsel, der ikke bare giver lydløs kørsel og et hurtigt optræk, men også en brændstoføkonomisk fordel.

LÆS MERE: Hvis du er ude efter en fabriksny Ford Kuga Plug-in Hybrid, kan den blive din fra 324.600 kr.

Tidligere i år løftede Ford sløret for den nye Ford Kuga, der står endnu stærkere med nyt design, større trækapacitet og flere hestekræfter. Ford forventer at åbne for bestilling af den nye Kuga i slutningen af april.

Hør Bilguidens Hans Sandal fortælle om, hvad han har sparet ved at køre Ford Kuga Plug-in Hybrid.

Se flere nyheder i vores Bilmagasin