Ford Kuga 2020 1600 46

Ford Kuga er den mest solgte plug-in hybrid

Endnu en gang er Ford Kuga den mest solgte plug-in hybrid i Danmark. I 2022 blev der solgt 3356 enheder.

Mette Munk Nielsen
·

Ford Kuga tager endnu en gang titlen som den mest solgte plug-in hybrid i Danmark. 3356 nye Kuga kom på de danske landeveje i løbet af 2022.

Danskerne er vilde med Ford Kuga, og den fortsætter med at være en populær model. For tredje år i træk er det den mest solgte plug-in hybrid. Der er solgt 3356 enheder i løbet af 2022 i Danmark.

- Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Det siger ikke bare noget om vores forhandleres hårde arbejde, men også om vores stærke produkt. Kunderne får en lækker bil med masser af udstyr og samtidig en forsmag på elektrisk kørsel, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør i Ford Danmark.

Skal du også køre i Ford Kuga? 314.900 kr.

Er du interesseret i Ford Kuga, kan du her læse mere om den populære model.

Der tages forbehold for prisændringer
Prisen starter fra
Ford Kuga 2020 1600 16

Ford Kuga er endnu engang den mest solgte plug-in hybrid i Danmark. Foto: Ford

Anden mest solgte bil på hele markedet

Ser man på tværs af segmenter, så man også inddrager varebiler og van-udgaver, så er Ford Kuga den anden mest solgte bil i Danmark i 2022. Samlet er der 4080 solgte enheder - og dermed er der altså omkring 700 Ford Kuga, der ikke er solgt som personbil, men i en van-udgave. 

Og der er mulighed for, at der kommer ligeså mange Kuga på vejene i år. Ford lægger i hvert fald stærkt ud med et attraktivt leasingtilbud på den populære plug-in hybrid.

Læs mere om kampagnen her.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin