Dacia Jogger 2023 Nummer 100000

Dacia Jogger produceret i 100.000 eksemplarer

På 18 måneder har Dacia produceret 100.000 eksemplarer af Jogger. Pladsen i bilen, designet og prisen spiller en stor faktor, lyder det fra Dacia.

Mette Munk Nielsen
·

Populære Dacia Jogger har rundet en milepæl. Dacia-fabrikken i Mioveni i Rumænien har nu sendt Jogger nummer 100.000 af samlebåndet. 

Da Dacia Jogger blev præsenteret på München Motorshow i efteråret 2021, var interessen stor. Den er siden fulgt op af flere priser til den største bil i Dacias modelprogram. Og det er ikke kun fra pressen, at bilen har været interessant. Også befolkningen har taget den til sig. 

På 18 måneder og trods leveringsproblemer har Dacia produceret 100.000 Jogger. Det er den billigste 7-personers bil på markedet, og designmæssigt er den virkelig vellykket. Den har vundet priser som "Best Value Car" kåret af det britiske medie Business Car, ligesom tyske Bild am Sonntag og Auto Bild har hædret bilen med "The Golden Steering Wheel". Franske L’Argus de L’Automobile gjorde den til Car of the Year 2023.

Interesseret i Dacia Jogger? 194.990 kr.

Overvejer du den rummelige Dacia Jogger. Læs mere om bilen her.

Der tages forbehold for prisændringer.
Priser fra
Dacia Jogger 2023 Koerende

Dacia Jogger er den bedst sælgende bil i C-segmentet i hjemlandet Rumænien. Foto: Dacia

Størst salg i Vesteuropa

Dacia Jogger er den bedst sælgende bil i C-segmentet i hjemlandet Rumænien, men salget af bilen er faktisk størst i Vesteuropa. I Frankrig er der indtil slut februar solgt 18.500 styks, mens der i Tyskland er solgt 11.300 styks. På tredjepladsen er Italien med knap 8000 solgte eksemplarer.

I Danmark har der været flere leveringsproblemer, som ser ud til at være løst nu. Der er solgt 639 Jogger i Danmark, men alene i marts var tallet 80 styks. Det gør den til den næstbedst sælgende model. 

Se flere nyere brugte Jogger

Se nyere brugte Dacia

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin