100 procent elektrisk Polestar. Lige nu har vi 2 brugte til salg

Polestar gjorde sit indtog på det danske marked i 2021, og det var med modellerne Polestar 1 og Polestar 2. Det var især Polestar 2, der blev en populær model. Polestar laver kun elbiler, og det er et undermærke til Volvo. Det er skabt i et samarbejde mellem Volvo Cars og Geely Holding i 2017, og de udmærker sig ved at producere premium elbiler.

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret serviceværksted for det fremadstormende bilmærke, og vi kender derfor mærket godt. Vi kan rådgive og vejlede dig og står altid klar til at hjælpe, når du skal finde en ny, brugt Polestar. Vi sælger mere end 10.000 biler om året og har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og med et halvt års garanti på brugte biler, så kan du roligt handle med os.

Vi har altid fair og konkurrencedygtige priser, og du kan her i oversigten se, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet. En uafhængig samarbejdspartner vurderer nemlig priserne, så du får det fulde overblik. Alle vurderinger kan ses ved siden af prisen. Vi tilbyder desuden finansiering af bilen, ligesom du også kan få forsikring gennem os. Kontakt os eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Se hele vores udvalg i brugte Polestar

Alle brugte biler til salg netop nu