100 procent elektrisk Polestar. Lige nu har vi 1 brugte til salg

Du kan roligt købe Polestar hos os i Bjarne Nielsen-kæden, da vi er autoriseret serviceværksted for det fremadstormende bilmærke, der i øvrigt udmærker sig ved udelukkende at producere elbiler. Virksomheden blev i sin nuværende form grundlagt af Volvo Cars og Geely Holding i 2016. Der er reelt tale om en selvstændig svensk elbilproducent, som er specialiseret i at producere biler i premium-segmentet.

Polestar gjorde sit indtog på det danske marked i 2021 med modellerne Polestar 1 og Polestar 2 - hvoraf især Polestar 2 er populær som nyere brugt model. Vi har i Bjarne Nielsen-koncernen et udvalg af de eftertragtede elbiler.

Der er flere modeller i den fremtidige porteføljen - eksempelvis Polestar 3, der er en højtydende elektrik bil i SUV-segmentet. Polestar 2 er den første 100 procent rene elbil og den forhandles i udgaverne Standard Range Single Motor, Long Range Single Motor samt Long Range Dual Motor. Modeller er pakket med alle mulige former for udstyr, som du kan se mere om under hver enkelt salgbare emne.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Polestar

Alle brugte biler til salg netop nu