Klar til en ny brugt Dacia? Vi har lige nu 9 til salg

Køb en nyere brugt Dacia hos os, så er du sikker på et få en god bil, der giver dig masser af værdi for pengene. Vi er eksperter i Dacia hos Bjarne Nielsen, og kan garantere dig en tryg og sikker bilhandel. Vi har Dacia helt inde under huden, idet vi har hele tre Dacia-værksteder i vores koncern. Det betyder også at vi har et stort udvalg af nye brugte Daciaer til attraktive priser.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Dacia er en rumænsk bilfabrikant og et bilmærke, der er navngivet efter den historiske provins Dakien - som på latin hedder Dacia. Provinsen lå i det, der i dag er kendt som Rumænien. Reelt hed Dacia Automobile Dacia S.A. - koncernen er et datterselskab til den franske bilfabrikant Renault, som i øvrigt er en del af en af verdens største bilmastodonter, nemlig Renault/Nissan Alliancen. Dacia er Rumæniens største eksportvirksomhed med en andel på 10 procent af landets samlede eksport.

Automobile Dacia S.A. blev grundlagt i 1966 under navnet Uzina de Autoturisme Pitești (UAP). Den primære fabrik blev bygget i 1968 i Colibaşi (i dag Mioveni), som ligger nær Pitești. Dacia fik både mekanisk værktøj og udstyr samt det primære design fra Renault 12. I begyndelsen fremstillede Dacia den franske Renault 8 under licens, bedre kendt som Dacia 1100.

I september 1999 blev Dacia købt af Renault, med udgangspunkt i at gøre Rumænien til Renaults centrum for biludvikling i Centraleuropa og Østeuropa. Samtidig blev Renault-koncernens investeringer i Dacia øget markant.

På det danske marked var Dacia repræsenteret i 1980erne - men efter problemer med kvaliteten forlod man det danske marked i slutningen af det årti. I april 2013 kom Dacia tilbage under den dansk/nordiske Renault-importør, og det skete med modeller som Lodgy, Sandero og Logan. Siden kom også Dacia Duster til, som blev en stor succes - og det er lykkedes at opnå en markedsandel i omegnen af 1,5 procent herhjemme.

9 BILER
Viser nu 9 af 9 biler

Vil du have alle fordelene? Så køb din nye brugte Dacia i en af de ti Bjarne Nielsen-forretninger

Leder du efter en brugt Dacia, så kan du med stor sandsynlighed finde den hos Bjarne Nielsen. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i de senere år har vi også væres autoriseret forhandler og serviceværksted for Dacias mange fine modeller.

Vi har alle de kendte Dacia-modeller såsom Dacia Logan, Dacia Lodgy, Dacia Dokker og Dacia Duster. Og vi har selvfølgelig også i mange forskellige udstyrsvarianter samt i de populære Stepway-versioner - så det er bare et spørgsmål om at vælge blandt de mange muligheder.

Vi har alle de gode årgange med Dacia: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Dacia i alle prisklasser. Fra de billige brugte Dacia-varianter til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller som eksempelvis Dacia Duster med firhjulstræk og masser af udstyr. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Og vi er jo lidt foran på point allerede inden start, fordi vi i Bjarne Nielsen-koncernen gennem mange år har været autoriseret forhandler og serviceværksted for Dacia-mærket.

Her er ingen tvivl: Hos Bjarne Nielsen er priserne på brugte Dacia fuldstændig fair

Alle vores priser på brugte Dacia er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner. Vi fejet ikke noget ind under gulvtæpperne, og du kan altid se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på godt og ordentligt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, får dig til at kontakte os næste gang, du skal købe brugt bil eller du skal have din bil serviceret på et af vores værksteder.

Vi har helt styr på det - derfor kan du roligt købe din nye brugte Dacia hos Bjarne Nielsen

Du får altid brugte Dacia i topkvalitet hos os i Bjarne Nielsen - og du får det til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig kan vi tilbyde gode priser på forsikring, ligesom du er sikret en ordentlig vurdering og pris af en eventuelt byttebil. Kig ind til os i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se nærmere på det store udvalg.

Se hele vores udvalg i brugte Dacia

Alle brugte biler til salg netop nu