Klar til en ny brugt Dacia? Vi har lige nu 4 til salg

Dacia har eksisteret siden 1966 og var på det danske marked i 1980’erne, men importen stoppede, fordi der var for stor konkurrence fra andre billige bilmærker fra Østeuropa. I 1999 blev mærket købt af Renault, som genintroducerede Dacia på det danske marked i 2013. Det var med modeller som Lodgy, Sandero og Logan, og med de billige budgetbiler har mærket vundet en markedsandel på omkring 1,5%.

Hos Bjarne Nielsen finder du et bredt udvalg af brugte Dacia, og da vi også er forhandler af nye modeller, har vi stor viden om alle modeller. Vi kender mærket indgående, så du kan altid få den rette rådgivning hos os. Vi er en del af Nielsen Car Group, som også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, og derfor kan du også finde brugte modeller, der står hos dem.

Når du køber brugt bil hos os, kan du være sikker på at blive godt kørende. Vi sælger mere end 10.000 biler om året og rådgiver dig grundigt undervejs, ligesom vi gennemgår din nye, brugte bil grundigt under klargøringen, så eventuelle fejl og mangler udbedres. Vi giver desuden altid et halvt års garanti på brugte biler købt hos os. Kontakt os eller besøg dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for at høre mere.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Se hele vores udvalg i brugte Dacia

Alle brugte biler til salg netop nu