Se alle vores 16 nyere brugte Volkswagen ID.4 her

ID.4 er den første fuldelektriske SUV fra Volkswagen, og det er den anden bil i VWs ID-serie. Volkswagen fortsætter med at levere fantastiske elbiler, som rammer bredt, og derfor kan bruges af mange forskellige kundegrupper, og her er ID.4 ingen undtagelse. Det er en lækker elbil, der er godt udstyret, har en god rækkevidde og er velkørende med den støjsvage elmotor.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte biler på lager, og da vi er en del af Nielsen Car Group, kan du også finde modeller fra Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og vi kan derfor hjælpe med alle de spørgsmål, du måtte have.

Vi hjælper også gerne med finansiering, serviceaftale eller forsikring, når du køber en brugt bil hos os. Under klargøring af bilen gennemgår vi den grundigt og udbedre eventuelle fejl og mangler, og vi giver altid et halvt års garanti på brugte biler.

16 BILER
Viser nu 16 af 16 biler

Volkswagen ID.4 er en fuldelektriske SUV

Som nummer to bil i ID-serien kom Volkswagen med den fuldelektriske SUV, ID.4. En meget vigtig bil i et populært segment, og den er hurtigt blevet en succes. Den er veludstyret, har en god rækkevidde og så kører den godt. Med god plads i bilen og et godt overblik over vejen er det en populær bil.

ID.4 bygger på Volkswagens MEB-platform, der er fundamentet i kommende elbiler fra det tyske mærke. Det giver god plads i bilen både i kabinen og i bagagerummet, så der er plads til både familien eller singlen med pladskrævende fritidsaktiviteter.

ID.4 kåret som World Car of the Year 2021

Innovative detaljer og nulemissionskørsel er nogle af de ting, som juryen fremhævede, da Volkswagen ID.4 blev kåret som World Car of the Year 2021. Den sætter også en ny standard for digitalisering med sine over-the-air-opdateringer.

For at kunne komme i betragtning til prisen skal bilen være produceret i mindst 10.000 eksemplarer om året og være introduceret på mindst to kontinenter. Det er en jury på 93 internationale journalister fra 24 lande, som afgør, hvilken bil der skal kåres.

Mest solgte elbil i Danmark i 2021

Elbiler bliver mere og mere solgt i Danmark, og derfor er der også stor opmærksomhed om nye modeller. Her har Volkswagen med ID.4 formået at lave en virkelig interessant model, som mange har interesse for. Den blev introduceret i marts 2021, og selvom den altså ikke kunne købes hele året, blev det den mest solgte elbil i Danmark 2021.

Der blev solgt i alt 2669 ID.4, og indenfor SUV-klassen var det den fjerdemest solgte bil på tværs af drivlinjer. Samlet blev Volkswagen også det mest solgte bilmærke i Danmark for 11. år i træk. Der er ingen tvivl om, at der er rift om VWs modeller.

To batteristørrelser: Pure eller Pro

Der er to forskellige batteristørrelser at vælge mellem på Volkswagen ID.4: Pure og Pro. Pure er det mindste batteri på 52 kWh, og den har en rækkevidde op til 348 km. Batteriet kan oplades med 7,2 kW AC eller 100 kW DC.

Har du brug for at kunne køre længere på en opladning, så er der det store batteri Pro. Det er på 77 kWh, og her får du en rækkevidde op til 518 km. Det store batteri kan oplades med 11 kW AC eller 125 kW DC. Ved en hurtiglader kan du derfor få 320 ekstra km på 30 minutter eller 100 km på bare otte minutter.

City, Performance, Family og Max udstyrsvarianter

Salget af ID.4 startede med udgaven 1st, som var en eksklusiv udgave af bilmodellen. Men ellers fås den i forskellige pre-konfigurerede udstyrsvarianter med navne som City, Performance, Family og Max. Udstyret rammer bredt, så der er noget for enhver smag.

Du kan på den brugte bils side læse mere om udstyrsniveauet, og hvilket udstyr bilen konkret har. Finder du ikke en model med det udstyr, du ønsker, så hjælper vi gerne med at finde den rette model.

Volkswagen ID.4 fra årgang 2021-2024

Den første årgang af Volkswagen ID.4 er 2021, hvor den kom på markedet om foråret. Du kan derfor finde brugte modeller fra år 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024, hvor der stille og roligt kommer flere at vælge mellem. Det er altså stadig relativt nye biler, du kan få, selvom de er brugte.

Fordelene ved at vælge en brugt bil er blandt andet, at man kan tage toppen af nyprisen, men også at bilen kan leveres hurtigt. Der er ingen ventetid til produktionen af bilen, for den står klar i bilhuset. Og hos Bjarne Nielsen kan du også regne med hurtig leveringstid på de brugte biler, vi har.

Køb din brugte VW ID.4 hos Bjarne Nielsen

Skal Volkswagen ID.4 være din nye, brugte bil, finder du den her hos Bjarne Nielsen. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til markedet, så du hurtigt kan få et overblik over, hvordan vores priser er.

Er der en model, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte her på hjemmesiden. Du har mulighed for at vælge finansiering og eventuelt tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har én, der skal indgå i handlen. Vi kommer gerne med et bud på den. Læs mere om online køb her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links