Ny brugt Volvo V60 CC? Vi har lige nu 0 til salg

Da Volvo V60 i sin nuværende generation blev lanceret i 2017, fik modellen hurtigt et prædikat som den absolut smukkeste stationcar i sin klasse. V60 CC-udgaven står for Cross Country og har en hævet frihøjde i forhold til en almindelig V60. Samtidig har den et offroad udtryk med skærmkasser i plast og så kommer den standard med firehjulstræk.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugte Volvo V60 CC hos Bjarne Nielsen

  Søger du efter en billig brugt Volvo V60 Cross Country - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Overvejer du at købe en brugt Volvo V60 CC, så klik videre blandt de mange søgeresultater herover.

  Hos Bjarne Nielsen har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de år har vi været autoriseret Volvo-forhandler. Vi har både et stort udvalg af brugte Volvo V60 og Volvo V60 CC-modeller - med forskellige motorer og udstyrsniveauer. 

  Volvo V60 CC - hvor CC står for Cross Country - blev introduceret i 2015 som et "sidekick" til den almindelige Volvo V60. Sammenlignet med den har Volvo V60 CC blandt andet bedre frihøjde, større hjul og mere udvendig beskyttelse. Og så er modellen født med firhjulstræk.

  Volvo V60 CC har lige siden introduktionen været en populær Volvo-model - både globalt og lokalt her i Danmark. Det betyder, at vi ofte er et stort udbud af brugte Volvo V60 CC-modeller.

  Præcis som de øvrige Volvo-biler er Volvo V60 CC kendt for sin fokus på sikkerhed, masser af komfort, teknologi og smarte funktioner. Så søger du en brugt Volvo V60 CC - så behøver du ikke lede ret meget længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Volvo-forretning.

  Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Volvo og Volkswagen over Fiat og Ford til Mazda og Mercedes-Benz.

  Volvo V60 CC - sikkerhed og fremragende køreegenskaber

  Sikkerheden kommer altid først hos Volvo. Derfor er Volvo også markedsledende når det gælder sikre biler. Mange af de sikkerhedsfunktioner, som vi i dag tager for givet, er opfundet af Volvo. Tag bare sikkerhedsselen og nakkestøtten som eksempler.

  De senere år er Volvo blev populære på mere end bare sikkerhed. Svenske Volvo er blevet en del af New Nordic trenden, og det skinner igennem på designlinjen, der har høstet stor anerkendelse i Norden såvel som resten af verden.

  Samtidig er Volvo hoppet med teknologi-vognen og tilbyder rigtig mange lækre funktioner. Tag blot Volvo-on-Call som eksempel. Her kan du via din mobil eksempelvis bede bilen om at varme op, så den er klar, når du skal ud at køre en vintermorgen. Volvo-on-Call er muligt på de fleste nyere modeller, men kræver et abonnement og eventuelt montering.

  Fair priser på brugte Volvo V60 CC

  Alle vores priser på brugte Volvo V60 er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden.

  Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du er sikker på at gøre en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

  Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Volvo V60 CC hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Volvo i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

  Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmest bilhus og se det store udvalg.

  Relaterede links