Vi har den fine Sandero som nyere brugt i 0 forskellige udgaver

Du kan med sindsro investere i en nyere brugt Dacia Sandero i en af Bjarne Nielsens ti forretninger herhjemme. Vi er i forvejen autoriseret forhandler af Dacia i tre af vores bilhuse, og har naturligvis også autoriseret service af Dacia og Dacia Sandero på de samme adresser.

Dacia Sandero har eksisteret siden 2007, og den er en af de mest populære modeller fra den Renault-ejede rumænske bilkoncern. Den seneste udgave er fra 2020 og regnes som tredje generation af Dacia Sandero-familien.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb trygt din næste brugte Dacia Sandero hos Bjarne Nielsen

  Dacia Sandero er indbegrebet af alt det, som Bjarne Nielsen står for. Det er kvalitet, holdbarhed og gedigen samlekvalitet - og så er det bare stor værdi for pengene. Hos Bjarne Nielsen får du mere end "bare" en Dacia Sandero, når du handler hos os. Vi har mere end 30 års erfaring med at sælge nyere brugte biler - og vi er desuden autoriseret forhandler og serviceværksted for Dacia og Renault hele tre steder i landet.

  Dacia Sandero er kvalitet for alle pengene - og vi har den hos Bjarne Nielsen

  Køber du en nyere brugt Dacia Sandero hos Bjarne Nielsen, så går du ikke galt i byen. Vi har erfaringen og ekspertisen til at råde og vejlede dig, og vi er med dig på hele vejen. Fra du første gang klikker dig rundt her på websitet, til længe efter du har forladt et af vores Bjarne Nielsen-bilhuse med din nye brugte Dacia Sandero .

  Find Dacia Sandero årgang 2018-2024 hos Bjarne Nielsen

  Brugtmarkedet er gavmild over for de nyere brugte Dacia Sandero, som holder en fin pris efter både et, to og flere år på landevejene. Vi har mange årgange, varianter og udstyrsniveauer hos Bjarne Nielsen. Det er egentlig bare et spørgsmål at finde lige den model, der passer bedst til dig. Er der det rette udstyr, er det motorstørrelsen - eller er det i virkeligheden farven, som det handler om? Vi er klar med gode råd til dit næste køb af nyere brugt bil.

  Vi har fair priser - og har Dacia Sandero som benzin og diesel

  Hos Bjarne Nielsen tilbyder vi brugte Dacia Sandero til en fuldstændig fair pris, som også er blevet vurderet af et uvildigt firma, som vi samarbejder med. Det handler om, at vi gerne vil signalere, at vores priser helt overordnet set er fair - både for dig som køber, og for os som sælger.

  Det sker ud fra en målsætning om, at du på den ene side meget gerne skal køre hjem i din nye brugte Dacia Sandero med en oplevelse af at være tilfreds, mens vi på den anden side også skal kunne mærke, at vi har gjort en god forretning. Det går begge veje, og på den måde sikrer vi, at vi også næste gang kan mødes omkring eksempelvis et bilkøb. Det er det, som vi kalder godt købmandsskab.

  Relaterede links