All New Renault Austral Esprit Alpine (9)

Renault Austral får fem stjerner i Euro NCAP

Den nye Renault Austral er blevet crashtestet hos Euro NCAP og får alle fem stjerner.

Mette Munk Nielsen
·

Euro NCAP har offentliggjort testresultaterne for Renault Austral, som er Renaults nye, store SUV, og den har fået alle fem stjerner.

Der er styr på sikkerheden i Renault Austral. Den helt nye SUV har netop scorer fem stjerner i Euro NCAP crashtest, og den lever derfor op til alle forventninger for sikkerhed i en ny bil.

Den får 88% i Adult Occupant, som er beskyttelse af voksne i bilen, og det vil i praksis sige passagere på forsæderne. Den får 83% i Child Occupant, som er beskyttelse af børnene, og dække over beskyttelsen på bagsædet.

I forhold til bløde medtrafikanter (Vulnerable Road Users) har den scoret 69%, og det er lige på grænsen til at sende bilen ned på fire stjerner, hvis man kigger på de kommende års minimumskrav. Den får 87% i Safety Assist, som tester systemer, der understøtter sikkerheden som lane keeping assist, der hjælper føreren med at holde bilen lige på vejbanen. 

Læs mere
Du kan læse mere om Renault Austral her.

All New Renault Austral Esprit Alpine (14)

Du kan roligt sætte dig bag rattet i den nye Renault Austral, som scorer alle fem stjerner i Euro NCAP crashtest. Foto: Renault

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin