The Originals Renault Virtual Museum

Nu kan du køre på virtuelt Renault-museum

Det franske bilmærke har eksisteret i 123 år - og nu får du mulighed for at dykke ned i en del af historien omkring Renault. Det sker med åbningen af The Originals, som er et virtuelt museum, hvor du blandt andet kan se nærmere på alle de velkendte modeller.

JW2
Jesper Werge
·

Renault har eksisteret i intet mindre end 123 år - og der er blevet sendt rigtig mange fine bilmodeller ud fra de forskellige bilfabrikker. Nu åbner så den ultimative hyldest til det franske bilmærke i form af et museum. Og det er et af den slags museer, som alle har adgang til - det er nemlig et virtuelt museum.

Rundt om i verden findes der masser af Renault entusiaster. Folk der har passion og forkærlighed for klassiske Renault-modeller. Renault er meget mere end Renault 4, Renault 16 og Renault Clio.

Nu får de og alle andre en unik mulighed for at komme helt tæt på en lang række ikoniske modeller. Renault har således åbnet det første virtuelle museum og en tilhørende merchandiseshop.

Navnet på museet er The Originals. Her kan man nørde dybt på klassiske Renault modeller. Ikke alene er der tekst, der sætter bilerne i en historisk kontekst, man kan også finde tekniske specifikationer, og ikke mindst kigge nærmere i detaljer på indtil videre 21 af Renaults ikoniske modeller.

Læs også:
Se alt om den nye Renault Megane Electric

I slutningen af december vil der være i alt 50 forskellige modeller at se og dykke ned i, og om et års tid vil museet have hele 80 Renault modeller.

Renault 5 Concept 2021 1600 0D

Der går nok nogle år, inden den nye Renault 4 kommer på museum - men den klassiske model fra 1960erne er på plads på The Originals. Foto: Renault

Mulighed for at genopleve historien

Ved hjælp af teknologien "photogrammetry", hvor man ud fra fotografier kan skabe 3D-oplevelser, kan man bag skærmen komme helt tæt på de ikoniske modeller og fordybe sig i enkelte detaljer.

- Renault er et ikonisk mærke, der har haft behov for et museum. Med dette virtuelle galleri tillader vi vores besøgende at genopleve vores historie, som også er deres, fortæller Renaults globale marketingchef Arnaud Belloni.

Er du interesseret i en Renault? 149.990 kr.

Det er altid dejligt at kigge på en Renault - og måske du selv burde have en af de franske modeller holdende hjemme i garagen?

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl
Den billigste Renault koster fra

Har man fået lyst til at erhverve Renault merchandise er dette muligt gennem den helt nye The Originals Store. Her er der allerede 400 emner online – lige fra miniature biler, tøj, legetøj, dekorationer, nøgleringe og meget andet.

Som tiden går, vil der komme endnu flere emner – og er man hurtig, kan man nå at få dem hjem under juletræet.

Se Renaults virtuelle museum ved at klikke på dette link. Og klikker du her, kan du kigge nærmere på The Renault Store, hvor der er masser af Renault-merchandise til salg.

Hvis du er mere interesseret i det seneste nye fra Renault, så kig på videoen herunder, hvor vores bilekspert fortæller om Renault Megane E-Tech Electric.

Se Bilguidens gennemgang af den nye Renault Megane.

Flere nyheder om Renault

Bilmagasin