Aarets Nyvognsforhandler Autoawards2021 Lowres

Nielsen Car Group nomineret til tre Auto Awards

Nielsen Car Group er repræsenteret i hele tre kategorier til Auto Awards 2022. Koncernen bejler både til Årets Markedsføringskampagne, og koncernens Bjarne Nielsen-bilhuse kan genvinde titlen som Årets Nyvognsforhandler.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Nielsen Car Group er repræsenteret i hele tre kategorier til Auto Awards 2022. Koncernen bejler både til Årets Markedsføringskampagne, og koncernens Bjarne Nielsen-bilhuse kan genvinde titlen som Årets Nyvognsforhandler. For første gang er koncernens leasingselskab LEASING DK også nomineret som Årets Erhvervsleasingselskab.

På trods af endnu et udfordrende år i bilbranchen med leveringsproblemer og deraf vigende salg, så tegner året fortsat ganske positivt for Nielsen Car Group. Derfor glæder det også direktør Bjarne Nielsen at se sin familieejede koncern på nomineringslisten til dette års Auto Awards.

- Vi har de seneste år været igennem en kæmpe udvikling på de indre linjer i hele koncernen med blandt andet sammenlægning af Bjarne Nielsen og Bilernes Hus og nyt samlet hovedsæde i Silkeborg. Samtidig har vi oplevet vækst i et mildt sagt udfordret marked, så det er glædeligt, at vi også er nomineret for nogle af vores mange tiltag, lyder det fra Bjarne Nielsen.

I alt 25 forskellige priser uddeles til Auto Awards, som markerer de bedste og flotteste initiativer og målsætninger i hele autobranchen til et stort anlagt awardshow i Cirkusbygningen i København. Foruden en awardjury har alle mulighed for at afgive deres stemme på en eller flere kategorier på Auto Awards’ hjemmeside.

Bjarnetakketale Lowres

Bjarne Nielsen kunne sidste tage statuetten med titlen 'Årets Nyvognsforhandler' med hjem. Foto: Hans Sandal

Nomineret i tre kategorier

Koncernens ti bilhuse som bærer direktørens navn er nomineret som Årets Nyvognsforhandler 2022. En titel som Bjarne Nielsen faktisk skal forsvare.

- Vi vandt jo titlen sidste år, og vi håber selvfølgelig at kunne genvinde den. Vores opskrift på at sælge nye biler med høj kvalitet og god service er i hvert fald ikke blevet ringere det seneste år, lyder det med et smil fra direktøren.

Foruden Bjarne Nielsen-bilhusene har Nielsen Car Group også sit eget full-scale leasingselskab LEASING DK. De er i år nomineret som Årets Erhvervsleasingselskab til stor tilfredshed for salgschef Else-Marie Jensen.

- Vi har knoklet for at øge vores forretningsandel i 2022, og det er lykkedes. Vi havde sidste år det bedste regnskab nogensinde, og vi har i år ansat endnu flere dygtige medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt for at tilbyde markedets bedste og mest gennemsigtige leasingløsninger for erhvervslivet, lyder det fra Else-Marie Jensen.

LEASING DK har netop lanceret en helt ny hjemmeside, som snart vil kunne tilbyde kunderne en brugervenlig mulighed for at beregne leasingydelser på stort set alle slags biler direkte på hjemmesiden.

- Vi er fortsat i gang med at udvikle nye spændende tiltag med nye mobilitetsløsninger, som skal gøre det endnu nemmere at vælge erhvervsleasing, fortæller salgschefen, der selvfølgelig håber at kunne bringe statuetten med hjem fra København.

Sådan stemmer du til Auto Awards 2022Gratis

Udover en jury kan alle få lov at afgive deres stemme til årets vindere af priserne i de i alt 25 kategorier.

Stem her

Nye digitale markedsføringstiltag

Sidst men ikke mindst er hele koncernen nomineret som Årets Markedsføringskampagne med deres online markedsføringstiltag Bilguiden, som kører på tværs af alle koncernens brands. Bilguiden består først og fremmest af en YouTube-kanal, hvor marketingafdelingen hver uge producerer indhold og guides, som skal klæde kunderne bedre på til at vælge ny eller brugt bil.

Videoerne ledsages af et online guideunivers med artikler, hvor kunderne med videoer kan blive klogere på alle de nye bilmodeller samt brugerguides til for eksempel ladeløsninger, dækvalg og bilbudget. Artiklerne er nogle af de mest besøgte sider og YouTube-kanalens ladeguide er set over 65.000 gange. Kanalen har alene i 2022 rundet over 220.000 visninger.

- Vi synes selv, at vi med Bilguiden har skabt et univers, hvor vi fokuserer på det gode og relevante indhold uden at skyde seerne i skoen, at de nødvendigvis skal købe bilen hos os. Vi tror på, at vi ved at lave objektive og gennemarbejdede artikler og guides også skaber den troværdighed og merværdi, som i sidste ende giver seerne lyst til at handle hos os, fortæller marketingchef Mikkel Jensen.

Om Nielsen Car Group løber med en eller flere priser til årets awardshow offentliggøres til branchefesten i Cirkusbygningen 22. november.

Følg Bilguiden på Youtube og få masser af guides og gennemgange af nye biler. 

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin