Ford Ranger vinder international pris

Ford Ranger har vundet prisen "International Pick-up of The Year 2024" for tredje gang.

Mette Munk Nielsen
·
Ford Ranger 2022 Wildtrak Stoevsky

Fords nye generation af Ford Ranger har vundet prisen "International Pick-up of The Year 2024". Det er tredje gang, at modellen vinder prisen.

Ford Ranger er endnu en gang løbet med prisen som "International Pick-up of The Year 2024", og det understreger, hvor særlig en bil Ranger er. Det er tredje gang, at modellen vinder prisen.

- Vi er meget glade for, at IPUA-juryen for tredje gang har anerkendt vores Ford Ranger. Den nye Ranger er tilgængelig i flere varianter end nogensinde før, og med køreegenskaber der er lige så gode i terræn som på landevej – uanset om bilen anvendes til arbejde eller fritid, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro.

I de seneste otte år har Ford Ranger været den bedst sælgende pickup i Europa, og det er da også her, at knap halvdelen af Fords producerede Ford Ranger ender.

Vi er meget glade for, at IPUA-juryen for tredje gang har anerkendt vores Ford Ranger. Den nye Ranger er tilgængelig i flere varianter end nogensinde før.

- Hans Schep, general manager, Ford Pro
Ford Ranger 2022 Wildtrak Siden

Ford Ranger er en terrængående bil, der klarer alt fra sandbanker til klipper. Foto: Ford

Ny plug-in hybrid-variant på vej

Ford har desuden for nyligt offentliggjort, at Ford Ranger kommer som plug-in hybrid i 2025. Her får kunderne den velkendte og velkørende Ford Ranger, men med mulighed for at køre elektrisk eller bruge strømmen til værktøj, telefoner eller arbejdslamper.

Læs mere om Ford Ranger PHEV

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin