Ford Ranger kåret til bedste 4x4 pickup

Fords bedst sælgende pickup gennem de sidste otte år, Ford Ranger, har netop vundet prisen som ’Best 4x4 og pickup’ i 2023, der uddeles i forbindelse med ’Women’s World Car of the Year’.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·
Ford Ranger 2022 Sportwildtrak

En jury bestående af 63 kvindelige biljournalister fra 45 lande, fordelt på fem kontinenter, har netop kåret Ford Ranger til den bedste 4x4 og pickup.

I forbindelse med ’Women’s World Car of the Year 2023’ har juryen vurderet bilmodeller i seks forskellige kategorier ud fra kriterierne sikkerhed, køregenskaber, komfort, teknologi, design, forbrug og pris. Jurymedlemmerne nævner i forbindelse med deres bedømmelse blandt andet, at de er imponerede over Rangerens kvaliteter og beskriver den som værende en pålidelig, stilfuld og karismatisk pickup, der kommer let frem i al slags terræn.

 

Ford Ranger 2022 Platinum Skraa Forfra

Den nye Ranger fås også i en mere eksklusiv Platinum-edition. Foto: Ford Europe

Bredt udvalg af nye Ranger-varianter: Fra arbejdshest til ekstrem pickup

Forud for lanceringen af den nye Ranger har Ford interviewet mere end 5.000 pickup-ejere og afholdt adskillige workshops over hele verden for at blive endnu klogere på kundernes brug af bilen, og hvad kunderne elsker ved den populære pickup. Samtidig er kunderne blevet bedt om at pege på, hvilke nye features, de drømmer om, at den nye generation indeholder. Alt sammen for i sidste ende at kunne skabe den ultimative Ranger.

Den nye Ranger har for eksempel fået ny frontgrill med c-profil lyssignatur samt matrix LED-forlygter, et integreret trin bag bilens bagdæk til at komme lettere op i bilen, en udvidelse af bilens bredde, mens ladet er designet med nye og flytbare skillevægge, der giver kunderne mulighed for at tilpasse ladet til deres behov.

Ford Ranger 2022 Platinum Kabine

Den nye Ranger har også fået en stor opdatering af kabinen. Foto: Ford Europe

Ford Ranger skal nu konkurrere om hovedprisen

Som vinder af kategorien ’ Best 4x4 og pickup’ skal Rangeren nu kæmpe om hovedprisen ’Women’s World Car of the Year’. Vinderen bliver offentliggjort på Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts kl. 12.00 på ’Women’s World Car of the Year’ YouTube-kanal.

Ford Ranger er tilgængelig herhjemme i varianterne XL, Wildtrak og Platinum. Alle tilbyder smarte løsninger og teknologier, der gør hverdagen nemmere, uanset om den anvendes til eventyr eller som arbejdshest.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin