UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Renault Zoe.
Elegant elbil med lang rækkevidde.


Renault Zoe

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Renault Zoe.

PRIS FRA
224.990 kr.
FINANSIERING FRA
2.159kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Renault Zoe er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

ELEKTRONISK GEARSTANG

Nyd virkelig køreglæde

Renault ZOE er udstyret med den nye "E-Shifter" elektroniske gearvælger, som skifter dig fra fremad til bakgear med et let tryk. Derudover kan "B-funktionen" aktiveres for at øge motorbremsningen og derved få en endnu mere afslappet kørsel. 

AUTOMATISK KLIMAKONTROL

Vælg den ideelle temperatur

Klimakontrol og et kombineret filter. Ecomode indvirker direkte på klimaanlægget og optimerer din kørselsafstand. Derudover får du en 10" digital førerskærm og vejbaneassistent som standard. 
 

Ligesom de mange andre Renault modeller fås Zoe i en godt udstyret Go-version. Vil du have endnu mere udstyr skal du opgradere til Zen eller Intens.Komplet oversigt og sammenlign

Det er den eneste måde at finde ud af om Renault Zoe er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG