Lille og sofistikeret

Renault Zoe - elegant elbil med lang rækkevidde

Den helt nye Renault Zoe er helt igennem elektrisk og giver dig en en rækkevidde på hele 393 km på én opladning* (WLTP-rækkevidde!).

En ny standard på markedet. Det nye og større 52 kWh batteri gør køreglæde, komfort og stilhed tilgængelig for alle.

Det er ikke uden grund, at Zoe er Europas mest solgte elbil fra 2013-2019.

Prisen er inklusiv batteri.

Renault Zoe Oplader

RENAULT ZOE Det er let som en leg at sætte din Zoe til opladning

Det mener vores Renault-ekspert

"Vi har haft stor succes med den lille elbil fra Renault, og tilbagemeldingerne fra vores kunder er overordentligt positive. Renault Zoe har rigtig mange fans."

Har du et spørgsmål om Renault Zoe så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Den perfekte bybil

Renault Zoe Gear

Lille bil, kæmpe køreglæde

Renault ZOE er udstyret med den nye "E-Shifter" elektroniske gearvælger, som skifter dig fra fremad til bakgear med et let tryk. Derudover kan "B-funktionen" aktiveres for at øge motorbremsningen og derved få en endnu mere afslappet kørsel.

Renault Zoe Aircondition

Styr på klimaet

Klimakontrol og et kombineret filter. Ecomode indvirker direkte på klimaanlægget og optimerer din kørselsafstand. Derudover får du en 10" digital førerskærm og vejbaneassistent som standard.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Renault Zoe Kabine

Godt kørende

Kabinen i den nye Renault Zoe er et rart sted at være. Det nyudviklede Zoe betræk er lavet ud af genbrugsstof, så du kan med god samvittighed læne dig tilbage .

Renault Zoe Instrumentering

Godt overblik

Digital instrumentering er standard i Renault Zoe, så du får den information du skal bruge, serveret der hvor du skal bruge den.

Renault Zoe Koerer Forende

Rækker til de fleste

Med en rækkevidde helt op til 393 km. WLTP* er Zoe ikke bare den perfekte bybil, den vil også dække langt de flestes behov til landevejen.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Zoe

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Renault Zoe er blevet testet to gange ved Euro NCAP

Første gang - i 2013 - fik den storsælgende elbil de maksimale fem stjerner. I december 2021 blev Renault Zoe testet igen - men i den mellemliggende periode er kravene ved Euro NCAP blevet voldsomt skærpede, og derfor var resultatet ikke tilfredsstillende. Du kan læse den oprindelige Euro NCAP-test her.

43%
Adult Occupant
52%
Child Occupant
41%
Pedestrian
14%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Zoe

Er Renault Zoe en elbil?

Ja. En Renault Zoe produceres udelukkende som elbil - og sådan har det været siden 2012, hvor bilen blev lanceret i forbindelsen med biludstillingen i Geneve. I begyndelsen var Renault Zoe udstyret med batterier på 22 kW, der gav en anslået rækkevidde på 210 kilometer. Siden er batterierne og elmotorerne blevet opdateret signifikant, med markant øget rækkevidde som resultat.

Hvor langt kan en Renault Zoe køre på en opladning?

Den nyeste udgave af Renault Zoe er iklædt et 52 kWh batteri, som sammen med de to elmotorer på henholdsvis 80 kW og 100 kW yder henholdsvis 109 og 136 hestekræfter. Dermed er rækkevidden øget til hele 395 kilometer ifølge WLTP, der er den officielle beregningsmetode. 

Hvor stor er en Renault Zoe elbil?

Renault Zoe er teknisk set en elbil i b-segmentet, og er dermed at betragte som en bil i mini-klassen. Den fine Renault Zoe elbil er 408,4 centimeter lang, 173 centimeter bred og 156,2 centimeter høj. Renault Zoe elbil vejer 1468 kilo, hvilket selvfølgelig er noget mere end konventionelle modeller. Heldigvis går det på ingen måde ud over køreegenskaberne, der mildt sagt er formidable i den kompetente elbil.

Er Renault Zoe en god bybil?

Den elektriske Renault Zoe er en glimrende elbil til de korte strækninger, og blandt andet har bilen gjort det glimrende som lejebil i de store byer, ligesom mange kommuner har brugt Renault Zoe til eksempelvis hjemmeplejen. Faktisk har Renault Zoe flere gange været den bedst sælgende elbil i Danmark.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.