FULDELEKTRISK MINIBIL

Renault Zoe E-Tech Electric
- den perfekte bybil

Med sine kompakte og stærke former er Renault Zoe skabt til at være på farten. Den fuldelektriske minibil er ideel til byen, men kan sagtens bruges på længere ture også. Rækkevidden når nemlig helt op på 385 km (WLTP) på én opladning.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Lille og sofistikeret

Renault Zoe - elegant elbil med lang rækkevidde

Renault Zoe E-Tech Electric er det fulde navn på den skønne minibil, som var virkelig banebrydende, da den blev lanceret i 2013. Bilen blev hurtigt populær og var i 2020 den mest solgte elbil gennem tiden i Europa. Renault Zoe kan altså stadig være helt med fremme, når det gælder teknologi og rækkevidde, og så er størrelsen helt ideel, når det kommer til bykørsel. 

Renault Zoe fås med et 52 kWh batteri, som giver en rækkevidde op til 385 km. Den kan derfor klare både dagligdagens køreture og de længere weekendture uden problemer. Zoe har et moderne og dynamisk design, og med mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af farver og udstyr kan du designe den Zoe, der passer til netop dig. 

Som bybil er Renault Zoe din perfekte partner, for som fuldelektrisk bil udleder den ingen emissioner under kørsel, og den kan derfor komme ind i emissionsfrie byområder. Samtidig gør størrelsen den nem at parkere og komme omkring med i byen, og med automatisk nødbremse og mulighed for at tilvælge advarsler om biler i blinde vinkler hjælper teknologien dig til mere sikker kørsel i byen.

Renault Zoe 2019 Ved Ladestander

RENAULT ZOE Det er let som en leg at sætte din Zoe til opladning, og med en DC hurtig lader på 50 kW tager det 1 time og 10 minutter at lade fra 0-80%. 

Det mener vores Renault-ekspert

"Vi har haft stor succes med den lille elbil fra Renault, og tilbagemeldingerne fra vores kunder er overordentligt positive. Renault Zoe har rigtig mange fans."

Chcp
Christian Pearson
Salgschef, Esbjerg
Renault Zoe 2019 Opladning

Renault Zoe med 52 kWh batteri, lang rækkevidde og automatgear

Renault Zoe fås med én batteristørrelse på 52 kWh og to forskellige motorer. Den mindste hedder R110 med en effekt på 80 kW, som yder 108 hk og har et moment på 225 Nm. Rækkevidden er op til 385 km, og den kan accelerere fra 0-100 km/t på 11,4 sekunder. Denne udgave fås kun med udstyret Zen, der er standardniveauet. 

Den største motor hedder R135 med en effekt på 100 kW, som yder 135 hk og har et moment på 245 Nm. Rækkevidden er op til 383 km, og den kan accelerere fra 0-100 km/t på 9,5 sekunder. Denne udgave fås kun med udstyret Intens, der er topmodellen.

Hvilken motor du vælger afhænger altså både af, hvor hurtig du vil have bilen samt det udstyrsniveau, du ønsker. Begge udgave har et ettrins automatgear.

Renault Zoe modeller

Renault Zoe 2019 Forsaede

Standarden Zen eller topudstyret Intens

Der er to udstyrsniveauer på Renault Zoe: Zen og Intens. Standardudstyret er Zen, og her får du blandt andet parkeringssensor bag, E-shifter gearkasse med valgbar B-tilstand, fartpilot, automatisk parkeringsbremse, klimaanlæg, håndfrit nøglekort, ECO-tilstand, fjernstyring af opladning med MyRenault og 7" multimediesystem med Bluetooth (kompatibel med Apple CarPlay). 

Af sikkerhedsteknologi er der nødbremsesystem (AEBS) med registrering af biler, motorcykler, fodgængere og cyklister, lane departure warning, lane keeping assist og automatisk nødbremsesignal under kraftig nedbremsning.

Med Intens får du desuden Citypakke med bakkamera, skiltegenkendelse og advarsel ved for høj fart, advarsel ved blinde vinkler, parkeringssensor foran og 9,3" multimediesystem med navigation.

Renault Zoe udstyrsniveauer

Renault Zoe 2019 Bagagerum

Praktisk bagagerum med dobbelt bagagerumsgulv

Det er ikke det største bagagerum, der er i Renault Zoe, men det er stort nok til de vigtigste ting. 338 liter kan der være. Og har du brug for mere plads, kan bagsæderne lægges ned. Enten en del af bagsædet eller også det hele. Lægges alle sæderne ned, er der plads til 1225 liter. 

I bagagerummet er der et dobbelt bagagerumsgulv, hvor der er flere rum under. Her er der plads til opbevaring af to ladekabler samt et rum specielt udviklet til Bose-subwooferen, men tilkøber du ikke Bose lydsystemet, vil du kunne bruge rummet til andet opbevaring. 

Gulvet er hængslet og udstyret med et håndtag, så det er nemt at få adgang. 

GALLERI

Kig nærmere på Renault Zoe design og interiør

Der er mange gode designdetaljer på den fuldelektriske model.

Renault Zoe 2019 Ved Ladestander

Opladning af Renault Zoe

Er du nervøs for at tage skridtet til fuldelektrisk bil på grund af rækkevidden? Renault Zoe tilbyder forskellige opladningsløsninger, så du altid har strøm på bilen. Med en 11 kW wallboks derhjemme kan du oplade bilen fra 0-100% på 6 timer. Har du mulighed for at få en 22 kW wallboks, kan ladetiden halveres.

Det er også muligt at hurtiglade Zoe ved en DC hurtiglader, som lader med 50 kW. Her kan du komme fra 0-80% på 1 time og 10 minutter eller få 150 km rækkevidde på 30 minutter. Med mormorladeren (FlexiChargekabel), som bruges i en almindelig stikkontakt, når ladestander ikke er tilgængelig, kan du få 30 km ekstra på tre timer.

Når du kører, hjælper ECO-funktionen dig med at optimere energiforbruget, og med energibesparelsesfunktionen, som er til højre for førerskærmen, kan du se, om du bruger eller genvinder energi. Det giver dig et overblik over dit aktuelle forbrug og kørselsmønster.

Renault Zoe 2019 Baglygte

Leasing af Renault Zoe

Vil du slippe for bekymringer om uventede værkstedsregninger, værditab og mulige afgiftsændringer, så skal du lease din bil. Du får en fast månedlig leasingydelse, der inkluderer både service og finansiering, og på den måde kender du hele tiden din biløkonomi.

Det eneste, du skal betale udover leasingydelsen, er forsikring og ejerafgift. 

Leasing af Renault Zoe

Renault Zoe 2019 Sikkerhed

Sikkerhedsudstyret i Renault Zoe

Den første udgave er Renault Zoe fik fem stjerner i Euro NCAP crashtest tilbage i 2013, men siden er kravene i testen blevet skærpet. Det betyder, at den nuværende udgave har fået nul stjerner. 

Der er dog stadig sikkerhedsteknologi og -udstyr i bilen, som er værd at fremhæve. Som standard er der nødbremsesystem (AEBS), der bremser ved registrering af biler, motorcykler, fodgængere og cyklister, og den er aktiv ved 7-80 km/t. Men lane departure warning og lane keeping assist giver bilen besked, hvis du er ved at køre over i en anden vognbane og hjælper dig med at holde bilen i egen vognbane.

Laver du en kraftig bremsning, kommer bilen med et automatisk nødbremsesignal, hvor den laver et pulserende bremselys. Der er desuden airbags foran og i siderne. 

Renault Zoe modeller, priser og specifikationer

Renault Zoe fås i flere modeller, og her kan du se de forskellige udstyrsvarianter og de vigtigste specifikationer. 

Renault Zoe modeloversigt

 

 • ZOE2
  Renault Zoe

  Evolution

  Evolution er standardmodellen på Renault Zoe.

  Udvalgt standardudstyr:

  • Fartpilot
  • Skiltegenkendelse
  • Lane Departure warning + Lane keeping assist
  • Nøglekort
  • Automatisk aircondition
  • Opvarmede forsæder
  • Opvarmet læderrat
  • 7” navigation
  • 6 højttalere
  • 10” instrumentskærm
  • Automatisk parkeringsbremse + auto hold
  • 16” Limited diamantslebne alufælge
  Pris fra
  290.990 kr.
  Lån fra
  3.296 kr./md.
  Komplet prisliste

Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Renault Zoe 2019 Flere Modeller

Vælg mellem otte farver

Som standard har Renault Zoe farven hvid Glacier, og ønsker du en anden farve, koster det ekstra, men så er også syv øvrige farver at vælge mellem. Der er de klassiske hvid Quartz, lysegrå Highland, mørkegrå Titanium og sort Etoile. 

Skal der mere farve på, kan du vælge blå Celadon, lilla Blueberry eller rød Flamme.

Renault Zoe 2019 Instrumentering

Nem kørsel i B-tilstand

Renault Zoe er skabt til at give dig en nem og behagelig kørsel særlig i byerne, hvor farten kan gå meget op og ned. Den har E-shifter, som er en elektronisk gearvælger, der med et let tryk skifter dig fra fremad til bakgear.

Derudover er det muligt at aktivere en B-tilstand, som giver øget deceleration (motorbremsning), når du slipper speederen, og du kan derfor køre næsten uden at skulle bruge bremsepedalen. Det giver en mere rolig og afslappet kørsel.

Renault Zoe 2019 Saeder

Tre pladser med ISOFIX

Skal du have autostole i Renault Zoe, er der gode muligheder for at finde plads. Der er nemlig ISOFIX på bagsædet på de to yderste pladser samt på passagersædet foran.

Og det er muligt at slå airbagen fra på passagerforsædet, så det er helt sikkert at have en bagudvendt autostol på sædet.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Renault Zoe er crashtestet to gange ved Euro NCAP

Første gang - i 2013 - fik den storsælgende elbil de maksimale fem stjerner. I december 2021 blev Renault Zoe testet igen - men i den mellemliggende periode er kravene ved Euro NCAP blevet voldsomt skærpede, og derfor var resultatet ikke tilfredsstillende, da det blev til nul stjerner. Du kan læse den oprindelige Euro NCAP-test her.

43%
Adult Occupant
52%
Child Occupant
41%
Pedestrian
14%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Zoe

Er Renault Zoe en elbil?

Ja. En Renault Zoe produceres udelukkende som elbil - og sådan har det været siden 2012, hvor bilen blev lanceret i forbindelsen med biludstillingen i Geneve. I begyndelsen var Renault Zoe udstyret med batterier på 22 kW, der gav en anslået rækkevidde på 210 kilometer. Siden er batterierne og elmotorerne blevet opdateret signifikant, med markant øget rækkevidde som resultat.

Hvor langt kan en Renault Zoe køre på en opladning?

Den nyeste udgave af Renault Zoe er iklædt et 52 kWh batteri, som sammen med de to elmotorer på henholdsvis 80 kW og 100 kW yder henholdsvis 108 og 136 hestekræfter. Dermed er rækkevidden øget til hele 385 kilometer ifølge WLTP, der er den officielle beregningsmetode. 

Hvor stor er en Renault Zoe elbil?

Renault Zoe er teknisk set en elbil i b-segmentet, og er dermed at betragte som en bil i mini-klassen. Den fine Renault Zoe elbil er 408,7 centimeter lang, 178,7 centimeter bred og 156,2 centimeter høj. Renault Zoe elbil vejer 1502 kilo, hvilket selvfølgelig er noget mere end konventionelle modeller. Heldigvis går det på ingen måde ud over køreegenskaberne, der mildt sagt er formidable i den kompetente elbil.

Er Renault Zoe en god bybil?

Den elektriske Renault Zoe er en glimrende elbil til de korte strækninger, og blandt andet har bilen gjort det glimrende som lejebil i de store byer, ligesom mange kommuner har brugt Renault Zoe til eksempelvis hjemmeplejen. Faktisk har Renault Zoe flere gange været den bedst sælgende elbil i Danmark.

Kan man få anhængertræk på Renault Zoe?

Nej, det er desværre ikke muligt at få anhængertræk på Renault Zoe. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Det med småt

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

  Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.