UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Renault Kadjar

Renault Kadjar er en af de nyeste modeller i programmet fra den franske bilproducent. Den blev introduceret i 2015 på det europæiske marked, hvor behovet for kompakte SUV-modeller var stigende. Renault Kadjar er bygget på samme platform som den yderst succesfulde Nissan Qashqai - og de to modeller deler også en del teknik og udstyr.

Modelnavnet er inspireret af to ord - ordet quad, der henviser til bilens evne til at køre offroad, og ordet jar, som på fransk er et andet ord for at være agil. I 2019 kom Renault Kadjar i en faceliftet udgave, hvor designet både ude og inde havde fået en overhaling. Samtidig blev fire nye motorer tilføjet programmet, og dermed er Renault Kadjar fortsat en af de biler i sit segment, der kan fås i fleste forskellige varianter.

Den store Renault Kadjar bliver bygget på Renaults fabrikker i henholdsvis Kina og Spanien.


Optaget: 2020-03-06 23:00:00 Den anmeldte bil: Renault Kadjar Limited


Renault Kadjar er en voksen SUV med masser af plads og et flot og simpelt design. Den er bygget på samme platform som årets mest solgte bil Nissan Qashqai, men Kadjar er både længere og mere rummelig. 

Moderne bil med masser af power 

Kadjar kommer med minimum en 140hk benzinmotor som har et rigtig godt optræk og er lydløs. Tilvælger du automatgear får du en utrolig glidende køreoplevelse, hvor du stort set ikke mærker hverken gearskift eller motorstøj. Udover at du ikke går fejl af en Kadjar med automatgear, så har den med sin SUV-højde også endnu en fordel i form af en behagelig indstigning og flot udsyn ud i trafikken.

 
Interiøret i Kadjar er opdateret og tidsløst med få knapper. Det meste styres fra skærmen. Foto: bilguiden

Limited med lang udstyrsliste

I Limited-udgaven er en i forvejen veludstyret Kadjar blevet endnu mere attraktiv. Den kommer blandt andet med et flot glastag, der giver en fantastisk rummelighed i bilen. Derudover medfølger bakkamera og et Limited-indtræk med kunstlæder. Interiøret i Kadjar er på et højt niveau og fik et facelift sidste år som stadig gør den til en moderne og luksuriøs bil.


Det imponerende glastag er blevet standard i Limited-udgaven. Det giver en fantastisk rumoplevelse af kabinen. Foto: bilguiden

Ingen kompromis med sikkerhed

Kadjar Limited giver dig også en høj følelse af sikkerhed bag rattet med endnu mere standard sikkerhedsudstyr. Uden du skal til lommerne kommer Kadjar med aktivt nødbremsesystem, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og automatisk nær- og fjernlys. 

Generelt giver Kadjar i Limited udgaven masser af rummelighed og kørekomfort og fortjener en prøvetur, hvis du er på udkig efter en SUV. Og det til en vinderpris på under 300.000 kroner.  


Kadjar er meget rummelig, både på bagsæderne og i bagagerummet hvor der er plads til hele familien. Foto: bilguidenBILGUIDEN - se alle vores anmeldelser, tips og tricks
Se flere anmeldelser fra vores motorjournalist på Youtube.

I tvivl om Renault Kadjar er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Mere komfortabel og rummelig..."
"Designet udtrykker en stilsikker SUV..."
(giver ikke score)
"Masser af indre kvaliteter..."
"Ny bil med gennemprøvet teknik..."
(giver ikke score)


Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Renault modellerne