Hybridteknologi i smuk indpakning

Renault Arkana - når SUV-luksus og hybrid mødes

Den nye Renault Arkana skiller sig ud med et design, der ellers kun har været forbeholdt premium-mærker og den udvider Renaults stærke model line-up i mellemklassen, hvor man allerede finder Mégane, Kadjar og Scénic.

Interiøret i Arkana er som altid, når det er Renault der står bag, præget af rummelighed og praktiske løsninger. Og teknologien er i højsædet med store displays, der understreger bilens komfortorienterede design tilgang. Arkana vil kunne fås i en lang række versioner – blandt andet R-S. Line, der tilføjer bilen både eksklusivitet og sportslighed.

Den nye Renault Arkana har udgangspunktet tre forskellige motorvarianter. Først og fremmest fås den med E-TECH Hybrid 140 hk, og dertil kommer 1.3 TCe 140 og TCe 160 12V micro-hybrid motorer.

5 Stjerner til Renault Arkana hos Euro NCAP
Den nye Renault Arkana fører - præcis ligesom Kadjar og Mégane gør det - bevis for et sikkerhedsniveau HELT i top med sig. Renault Arkana har nemlig fået de maksimale 5 stjerner fra Euro NCAP.

Renault Arkana har en konstruktion, der garanterer maksimal passiv sikkerhed, og den er udstyret med den seneste generation af aktive sikkerhedssystemer. Blandt andet finder man ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), motorvejs- og trafikassistent, skiltegenkendelse, blind spot warning og lane keeping assist.

Som om det ikke var nok er der også blevet plads til Active Emergency Braking (der kan bremse for cyklister og gående), 360 graders kamera samt 100 procent LED forlys og rear view mirror.

Renault Arkana EU Version 2022 1600 49

RENAULT ARKANA Sporty, rummelig og eksklusiv.

Det mener vores Renault-ekspert

"Vi har ikke rigtigt lært Arkana at kende endnu, men det som jeg har set til bilen, der er der tale om en virkelig spændende model, med alt det bedste, som Renault kan byde på."

Har du et spørgsmål om Renault Arkana, så tøv ikke med at bruge knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Slanke linjer, men en robust fremtoning

Renault Arkana EU Version 2022 1600 12

Teknologi inspireret af motorsporten

Inspirationen til Renaults E-TECH hybridteknologi, kommer fra Renaults motorsportsafdeling. Det er en perfekt kombination af effektivitet og ydeevne, og uanset om du befinder dig i byen eller kører mest på landevejene, optimeres din brændstofsøkonomi betragteligt. 

Renault Arkana EU Version 2022 1600 46

Easy Drive - Easy life

Renault Arkana har en masse intelligente systemer der øger din komfort og samtidig holder dig sikker under din kørsel. For eksempel køreassistenten, der hjælper dig med at holde den rigtige afstand og bane på motorvejen. Eller automatisk skift imellem fjern- og nærlys.

Renault Arkana EU Version 2022 1600 4F

Bevar overblikket

Renault Arkana har store 9,3" og 10,2" skærme som sørger for at du har lige netop den information du skal bruge. 

Renault Arkana EU Version 2022 1600 61

Plads til det meste

Selvom man tydelig ser på Renault Arkana at designet har fået masser af opmærksomhed, står det hurtigt klart at det ikke er på bekostning af anvendeligheden. Arkana har med sine op til 513 liter, et af klassens største bagagerum. 

Renault Arkana EU Version 2022 1600 21

Tag skridtet op til en R.S. Line

Designsproget i R.S. Line versionen af Renault Arkana er endnu stærkere. Her får du blandt andet dobbelte udstødningsrør, eksklusive detaljer og særlige fælge.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Arkana

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Sikkerheden er i absolut top i Renault Arkana

5 stensikre stjerner i Euro NCAP siger det hele. Renault Arkana scorer blandt andet hele 96% i beskyttelse af voksne passagerer.

96%
Adult Occupant
89%
Child Occupant
72%
Pedestrian
75%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Arkana

Hvor kan man købe Renault Arkana?

Den helt nye Renault Arkana er blevet introduceret på det danske marked i 2021, og kan købes hos samtlige de danske Renault-forhandlere. Blandt andet i de tre Bjarne Nielsen-bilhuse, der forhandler Renault - det er i henholdsvis Herning, Esbjerg og Hillerød. 

Hvad koster en Renault Arkana?

Den nye Renault Arkana kan købes for 278.990 kroner hos din lokale Renault-forhandler. Den fås i de typiske forskellige udstyrsniveauer - fra Renault Zen, der koster førnævnte 278.990 kroner, til Renault Intens, som fås fra 309.990, og Renault R. S. Line, der koster fra 331.990 kroner. De to sidstnævnte er begge hybrid-udgaver, som i Renault-sprog hedder E-Tech.

Hvad er Renault Arkana for en bilmodel?

Renault Arkana kombinerer slanke linjer med en robust stil. Dens unikke design giver en muskuløs profil, en god frihøjde og et interiør i topklasse.  
I R.S. Line-versionen er effekten endnu stærkere. Med de eksklusive farve, sportslige udtryk, særlige fælge med røde detaljer og dobbelt udstødningsrør vil du helt sikkert blive forført ud over det sædvanlige.

Er Renault Arkana en sikker bil?

Den nye Renault Arkana får de maksimale 5 stjerner fra Euro NCAP. Renault Arkana har en konstruktion, der garanterer maksimal passiv sikkerhed, og den er udstyret med den seneste generation af aktive sikkerhedssystemer. Blandt andet finde man ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), motorvejs- og trafikassistent, skiltegenkendelse, blind spot warning og lane keeping assist. Som om det ikke var nok er der også blevet plads til Active Emergency Braking (der kan bremse for cyklister og gående), 360 graders kamera, 100 procent LED forlys og rear view mirror.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.