UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Mazda6.
Elegant og veludstyret vogn.


Mazda 6

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Mazda 6.

PRIS FRA
350.000 kr.
FINANSIERING FRA
3.709kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Mazda 6 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

SKYACTIVE TECHNOLOGY

Den aktive sikkerhed giver kontrol

En spændende køreoplevelse, et tillidsvækkende vejgreb og en fremragende brændstoføkonomi. Mazdas nye SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologier er et massivt fremskridt mod opfyldelsen af vores udviklingsfilosofi, der sætter mennesket i centrum. Systemet giver integreret kontrol over motor, transmission, undervogn og karrosseri for at styrke fornemmelsen af at være ét med bilen.

INFOTAINMENT

Nem adgang med din telefon

Få nem adgang til al din yndlingsmusik, internetradio og sms-beskeder* med det intuitive infotainment-system, MZD Connect MZD Connect.

SIKKERHED

Genkendelse af vejskilte

2017-udgaven af Mazda6 Sedan fås nu også med genkendelse af vejskilte. Hastighedsbegrænsninger, skilte med indkørsel forbudt og andre skilte indikeres med ikoner på head-up-displayet og på navigationsdisplayet. En advarsel vises, hvis hastighedsgrænsen overskrides.

AUTOMATISKE SIDESPEJLE

Folder sig selv ind, når du låser bilen

De nemt justérbare sidespejle folder sig selv ind og ud, når du låser og låser op. Således undgår du at de bliver skadet og kan nemt parkere, ved at folde dem ind med et tryk på en enkelt knap. 
 

I Mazda 6 kan du både vælge mellem en stationcar eller sedanudgave. Prisen begynder ved 360.000 kr. for udstyrsversionen Premium der har masser af udstyr.Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Mazda 6 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Den er spækket med udstyr..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"Den ser godt ud og kører godt..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Mazda6 er faktisk en komplet bil..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Mazda 6 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG