UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

ELDREVEN, RENDYRKET CROSSOVER-STIL


Kia e-Niro

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Kia e-Niro.

PRIS FRA
269.900 kr.
FINANSIERING FRA
2.909kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Kia e-Niro er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

HIGHTECH-KABINE

GØR KØRETUREN LETTERE

Interiøret er designet med en atmosfære i premiumklassen og har en finish i førsteklasses materialer og avanceret teknologi: Det imponerende instrumentpanel i ét stykke omfatter på elegant vis den nye hightech-instrumentenhed og den flotte nye 10,25” TFT LCDskærm* i høj opløsning til navigation og multimedier. Alle vigtige informationer er lige ved hånden, og gearskiftet foregår nemt via paddle shift. Og for at du skal føle dig komfortabel med det samme, fås bilen også med lædersæder med integreret memoryfunktion*.

FRONTASSISTENT

TIL UNDGÅELSE AF KOLLISIONER (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) anvender både kamera- og radardata til at registrere en potentiel kollision med en bil, en fodgænger eller andre forhindringer, og systemet advarer dig og bremser endda bilen maksimalt for at standse bilen eller minimere skaderne.

NAVIGATIONSSYSTEM

NEMT AT AFLÆSE OG BETJENE

Navigationssystemet i Hybrid- og Plug-in Hybrid-modellerne viser ruter, korteste ruter og andre vigtige informationer på en tydelig 10,25” LCD-touchscreen* i høj opløsning. Systemet er også forbundet med bakkameraet og viser dynamiske hjælpelinjer. Skærmen kan inddeles i tre sektioner for nem adgang til alle de forskellige apps, bilinformationer og multimedier, og den kan anvendes til at betjene JBL® premium-soundsystemet med otte højttalere*. Alle Niro-modeller er kompatible med Android AutoTM- og Apple CarPlayTM-apparater og -apps.

STOR ELEGANCE

ET HØJT TAG OG DYB KOMFORT

e-Niro er usædvanligt rummelig for en elbil, og den har masser af lofthøjde, skulder- og benplads, så du kan strække benene og slappe af. Omgivet af miljøvenlige, moderne og højteknologiske designmæssige detaljer er det nemt at føle sig hjemme fra første øjeblik. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Kia e-Niro er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Dejlig og komfortabel kørsel..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"Elbilen er blevet voksen..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Endelig er elbiler med en rækkevidde, der rent faktisk batter, ikke længere forbeholdt Tesla...."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Kia e-Niro er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG