Nyd stilheden

Kia e-Niro - eldrevet og rendyrket crossover-stil

KIA e-Niro har evnen til at gøre elektrisk kørsel mere komfortabel end nogensinde før. Og den giver dig også flere valgmuligheder. Til både bykørsel og længere køreture kan du få en model med 136 HK og en rækkevidde på 289 km, mens modellen med 204 HK har en rækkevidde på op til 455 km.

Kia E Niro 2019 1600 22

KIA E-NIRO Elektrificeret crossover der imponerer.

Det mener vores Kia-ekspert

"En elbil med lang rækkevidde og vinder af titlen "største ejertilfredshed" i flere lande. Den gør overgangen fra almindelig fossilbil til grøn el-bil virkelig nem."

Har du et spørgsmål om Kia e-Niro så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Kia e-Niro er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

Kia E Niro 2019 1600 56

Gør køreturen lettere

Interiøret er designet med en atmosfære i premiumklassen og har en finish i førsteklasses materialer og avanceret teknologi: Det imponerende instrumentpanel i ét stykke omfatter på elegant vis den nye hightech-instrumentenhed og den flotte nye 10,25” TFT LCDskærm* i høj opløsning til navigation og multimedier.

Alle vigtige informationer er lige ved hånden, og gearskiftet foregår nemt via paddle shift. Og for at du skal føle dig komfortabel med det samme, fås bilen også med lædersæder med integreret memoryfunktion*.

Eniro1

Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) anvender både kamera- og radardata til at registrere en potentiel kollision med en bil, en fodgænger eller andre forhindringer, og systemet advarer dig og bremser endda bilen maksimalt for at standse bilen eller minimere skaderne.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Eniro2

Nemt navigationssystem at aflæse

Navigationssystemet i Hybrid- og Plug-in Hybrid-modellerne viser ruter, korteste ruter og andre vigtige informationer på en tydelig 10,25” LCD-touchscreen* i høj opløsning.

Systemet er også forbundet med bakkameraet og viser dynamiske hjælpelinjer. Skærmen kan inddeles i tre sektioner for nem adgang til alle de forskellige apps, bilinformationer og multimedier, og den kan anvendes til at betjene JBL® premium-soundsystemet med otte højttalere*.

Alle Niro-modeller er kompatible med Android AutoTM- og Apple CarPlayTM-apparater og -apps.

Kia E Niro 2019 1600 5D

Et højt tag og dyb komfort

e-Niro er usædvanligt rummelig for en elbil, og den har masser af lofthøjde, skulder- og benplads, så du kan strække benene og slappe af. Omgivet af miljøvenlige, moderne og højteknologiske designmæssige detaljer er det nemt at føle sig hjemme fra første øjeblik.

Kia E Niro 2019 1600 22

100% elektrisk, 100% fantastisk

KIA e-Niro har evnen til at gøre elektrisk kørsel mere komfortabel end nogensinde før.
Og den giver dig også flere valgmuligheder. Til både bykørsel og længere køreture kan
du få en model med 136 hk og en rækkevidde på 289 km, mens modellen med 204 hk
har en rækkevidde på op til 455 km.

GALLERI

Kig nærmere på Kia e-Niro

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

KIA E-Niro er endnu
ikke testet hos Euro NCAP

- men det er "søstermodellen" KIA Niro

91%
Adult Occupant
80%
Child Occupant
70%
Pedestrian
81%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia e-Niro

Er Kia e-Niro en elbil?

Ja. Kia e-Niro er en ren elbil, som kan køre uhørt langt på en fuld opladning - i hvert tilfælde hvis du holder modellen op mod konkurrenterne i segmentet. Du kan godt få en Kia Niro som enten hybrid eller plug-in hybrid - dem kan du læse mere om her. Kia e-Niro har en rækkevidde med den største motor på helt op til 455 kilometer.

Kan man få fabriksgaranti på elbilen Kia e-Niro

Naturligvis. Både Kia e-Niro, Kia Niro PHEV og Kia Niro HEV er naturligvis akkompagneret af Danmarks i særklasse bedste fabriksgaranti, som i øvrigt ledsager samtlige nye personbiler fra Kia. Med en ny Kia e-Niro får du syv års garanti eller 150.000 kilometer - alt efter, hvad der først kommer. Rigtig mange bilejere har ikke et kørselsbehov, der kommer i nærheden af de godt 21.400 årlige kilometer, som Kia-garanti i gennemsnit gælder.

Hvor kan jeg købe elbilen Kia e-Niro?

Du kan købe Kia e-Niro og naturligvis også Kia Niro PHEV og Kia Niro HEV hos samtlige danske Kia-forhandlere - og selvfølgelig også i de tre Kia-bilhuse under Nielsen Car Group. Det er henholdsvis hos Bjarne Nielsen i Skive, Bjarne Nielsen i Birkerød og Bilernes Hus i Silkeborg.

Hvad koster elbilen Kia e-Niro?

Den billigste Kia e-Niro kan købes for lige under 270.000 kroner - og det er altså en rigtig skarp pris for så meget elbil. Du får masser af udstyr - men kan naturligvis også vælge at investere lidt mere, og i stedet køre afsted i Kia e-Niro i enten Comfort- eller Advance-versionerne, hvor priserne indledes ved henholdsvis 319.900 og 334.900 kroner.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.