Den mest solgte model

Ford S-Max - foretrukket af danskerne

Intelligente teknologier og supermoderne stil, uovertruffen ydeevne og præcis manøvrering – alt dette og meget mere får den nye S-Max til at skille sig ud fra mængden. Den nye S-Max har plads til det hele, og opfylder derfor alle dine behov, hvis du har en aktiv livsstil. Du kan vælge mellem 5 eller 7 sæder, og der er derfor rigeligt med plads i den nye model. 

Du får maksimal kontrol under kørsel i den nye Fprd S-Max. Torque Vectoring Control-systemet reagerer på vejpåvirkninger ikke mindre end 100 gange i sekundet. På denne måde afbalanceres mortor- og bremsekraft og giver dig et maksimalt vejgreb på ujævnt terræn. Den nye S-Max er både elegant og rummelig, samtidig med at den supplerer en aktiv livsstil. 

Ford S MAX 2020 1600 05

FORD S-MAX Den særdeles rummelige og letkørte MPV-model er helt oplagt til den store familie, som stiller krav til hverdagen.

Det mener vores Ford-ekspert

"Man bliver overrasket over, hvor god plads der reelt er i S-Max'en. Også på de bagerste sæder, hvor to voksne passagerer sagtens kan finde sig til rette."

Har du et spørgsmål om Ford S-Max så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

Smukke detaljer pakket ind i rene linjer

Ford S MAX 2015 1600 48

Gør køreturen mere sikker

Pre-Collision Assist registerer mennesker og biler på vejen foran, eller som kunne tænkes at krydse bilens rute, og advarer dig. Reagerer du ikke på alarmen, bremser bilen automatisk. Systemet fungerer ved hastigheder helt op til 80 km/t.

Du får samtidig hurtigere og kortere nødopbremsninger. Ved nødopbremsning sker en elektronisk bremseaktivering, der mindsker bilens bremselængde, og dermed gør din køretur mere sikker.

Skulle uheldet mod forventning ske, passer det avancerede airbagsystem naturligvis på dig og dine medpassagerer.

Ford S MAX 2020 1600 07

Bring the boys back home

Der er rigtig god plads i Ford S-Max, og det er også en af årsagerne til, at bilen i flere år har været blandt de bedst sælgende i segmentet for store MPV-modeller.

Og der er masser af fine detaljer. Blind Spot Information Systemet overvåger dine blinde vinkler, og advarer mod potentielle ulykker. Systemet hjælper dig, når du skal bakke ud og har minimalt udsyn. Den registrerer biler som kommer kørende og advarer dig. Du kan derfor sikkert og trygt køre rundt i byens gader. 

Derudover hjælper Traffic Sign Recognition dig med vejskilte og hastighedsbestemmelser.

Ford S MAX 2015 1600 33

Låses op når du nærmer dig

Fords nøglefrie system opfanger, at din fjernbetjeningsnøgle er til stede, selv hvis den ligger i din lomme eller taske. Dørene låses op, og når du sætter dig ind, er der ikke behov for nogen tændingsnøgle.

Ford S MAX 2020 1600 0A

Fuldt integreret audiosystem

Du behøver ikke at være afskåret fra omverdenen, når du kører i bil. Ford SYNC 3 fungerer fuldt integreret sammen med din smartphone, navigationssystem – direkte på din 8” touchscreen, eller ved hjælp af enkle talekommandoer.

Ford S MAX 2015 1600 1A

Ekstra kraftig nødbremse

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer maksimal bremsekraft ved nødopbremsninger. Det styres automatisk via ESC-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov.

GALLERI

Kig nærmere på Ford S-Max

Der er mange gennemførte detaljer i den store MPV - Multi Purpose Vehicle.

SIKKERHED

Ford er sikkerhed. Det samme er Ford S-Max.

Som i alle andre Ford-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

87%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
79%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford S-Max

Er Ford S-Max den bedste familiebil?

Den store Ford S-Max er intet mindre end en sublim syvpersoners familiebil, som gennem årene har været blandt de bedst sælgende i sit segment - ikke mindst på det danske marked. Det er en såkaldt MPV, hvilket står for Multi Purpose Vehicle - altså et køretøj til mange forskellige formål. Og det er netop det, som Ford S-Max også kan. Fleksibilitet, rummelighed og kørekomfort er bare tre af de parametre, hvor Ford S-Max er i særklasse.

Hvornår kom den første Ford S-Max?

Den første Ford S-Max blev lanceret på den store biludstilling i Geneve tilbage i 2006 - og blev senere det år introduceret på det danske marked. Modellen var den første, der blev designet efter det særlige Kinetich Design, som siden fulgte efter på andre af Fords mange modeller. Den nuværende udgave af Ford S-Max er anden generation, som blev introduceret i 2015. Den er bygget på samme platform som Ford Mondeo, Ford Edge og Ford Galaxy.

Kan man købe S-Max som hybrid?

Ja. Og med en Ford S-Max Hybrid får du det bedste af ud af kombinationen mellem en stærk benzinmotor og den uforlignelige elektriske kraft. Modellen er yderst støjsvag og særdeles effektiv - og hybridmotoren er helt genial på de kortere ture, hvor den avancerede elmotor tager over. For at gøre hele systemet endnu mere effektivt, opsamler de regenererende bremser op til 90% af den energi, der normalt tabes gennem friktion, og genbruger den til at genoplade højspændingsbatteriet.

Er der plads nok i en Ford S-Max?

Førerpladsen er ­velindrettet med gode sæder, fint udsyn og en hel del fralægningsmuligheder. Her sidder man godt på langture. Hvis du har behov for at montere tre barnesæder, så kan Ford S-Max godt dække dig ind her, da der på midterste sæderække snildt kan smides tre barnesæder ned i de Isofix-beslag, der findes på midterste sæderække. Bagsæderne kan justeres en del i ryglænet. Hvis pladsbehovet mere er til feel good-fornemmelse, er Ford S-Max også god, da man i bagsæderne kan let opnå en ret tilbagelænet position. Benplads er der rigeligt af.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.