En moderne klassiker

Ford Mondeo - en raffineret måde at køre bil på

Den perfekte blanding af teknologi, sublime køreegenskaber, ydeevne og et raffineret design. Hele vejen igennem er kun de bedste materialer blevet anvendt, og gennem en række individuelle valgmuligheder med hensyn til bilens interiør har du mulighed for yderligere at sætte dit personlige præg på køreoplevelsen.

Du får også et vælg af ekstraudstyr i særklasse. Med QuickClear opvarmet forrude er du eksempelvis hurtigt på farten, selvom det er frostvejr. Et enkelt tryk på knappen, og forruden samt vinduesviskere er tøet op. Du behøver altså ikke længere skrabe ruden fri for is om morgenen. 

Ford Mondeo Vignale 2016 1600 0E

FORD MONDEO Uanset om du vælger stationcar-udgaven eller femdørs-versionen, så der den store Ford Mondeo et smukt syn.

Det mener vores Ford-ekspert

"Få bilmodeller er mere klassiske end Ford Mondeo, der har eksisteret i tre årtier. De nye udgave er ekstremt komfortabel."

Har du et spørgsmål om Ford Mondeo, så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

En stor bil med plads til det meste

Ford Mondeo Wagon 2015 1600 1E

Gør det til en leg at bakke

Med bakkameraet kan du se præcis hvad der er bag dig. Det aktiveres automatisk når du skifter til bakgear, og viser parkeringslinjer, så du let kan parkere på trange steder uden at få buler og ridser på bilen.

Derudover giver hjælper det semi-automatiske parkeringssystem dig med at parkere på trange pladser. Du skal bare koncentrere dig om speeder, gear og bremse, så klarer systemet resten.

Ford Mondeo 2015 1600 27

Spækket med udstyr

Har du hænderne fulde, kan du bare bevæge foden under bagerste kofanger, så åbner eller lukker bagklappen helt automatisk.

Med et multifunktions-rat har du alle knapper lige ved hånden. Du kan derfor holde fokus på vejen under hele køreturen.

Med MyKey kan du indstille fartgrænsen, en selepåmindelse og anlæggets lydstyrke. På den måde kan du trygt låne din bil ud til venner og familie. 

Ford Mondeo Wagon 2015 1600 4A

Karakteristisk udtryk

Du er ikke i tvivl, når en Ford Mondeo nærmer sig. Med den genkendelige kølergril, det ovale Ford-logo og de smukke forlygter, er Ford Mondeo svær ikke at holde af.

Ford Mondeo 2015 1600 4E

Start bilen uden nøgle

Fords nøglefrie system opfanger, at din fjernbetjeningsnøgle er til stede, selv hvis den ligger i din lomme eller taske. Dørene låses op, og når du sætter dig ind, er der ikke behov for nogen tændingsnøgle.

Ford Mondeo Wagon 2015 1600 10

Yderst populær stationcar

I Danmark er det især i stationcar-versionen, at Ford Mondeo gennem årene har oplevet utrolig stor popularitet. Blandt andet bruger politiet modellen som patruljevogn og hundebil.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Mondeo

Læg mærke til de mange designmæssige detaljer på den fine bilmodel.

SIKKERHED

Ford er sikkerhed. Det samme er Ford Mondeo.

Som i alle andre Ford-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

96%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
70%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Mondeo

Hvorfor skal jeg vælge en Ford Mondeo?

Hvis du køber en Ford Mondeo får du med sikkerhed en fuldstændig gennemtestet bilmodel, der rummer ekstremt mange kvaliteter. Gennem mange år har Ford Mondeo eksempelvis været en af det danske politis foretrukne modeller, hvilket i den grad vidner om holdbarhed, kvalitet, komfort og en god køreoplevelse.

Er der god plads i en Ford Mondeo?

Det er ikke for ingenting, at man kalder d-segmentet for Mondeo-klassen. Ford Mondeo er en verdensbil, der produceres og sælges i samme skikkelse over hele verden - og modellen er både flot og rummelig. Den fine Ford Mondeo har en imponerende akselafstand på 2,85 meter, hvilket gør, at den næsten er oppe i klassen for store limousiner. Og netop det gør noget godt ved pladsen - ikke mindst ved bagsædet, hvor der er god benplads og god plads i bredden.

Kører en Ford Mondeo godt?

Køreegenskaberne er i alle tilfælde rigtig gode - og særligt gennem sving og i kurver oplever man som fører en så stor nøjagtighed, at det giver smil på læben. Ford Mondeo kører bare godt. På motorvejen viser Ford Mondeo sig også fra sin helt suveræne side. Retningsstabiliteten er fornem, og sidevindsfølsomheden giver ikke anledning til minusser. Ford Mondeo er faktisk rigtig sjov at køre - og lever fuldstændig op til mærkets stolte traditioner udi køreglæde.

Er Ford Mondeo en sikker bil?

Den nye Ford Mondeo har opnået det maksimale antal stjerner hos Euro NCap - og der er tale om en meget sikker bil. Standardudstyret i Ford Mondeo omfatter blandt meget andet seks airbags, antiudskridningssystem, automatisk nødbremse og automatisk nødopkald. Der kan tilkøbes en lang række forskellige systemer - blandt andet advarsel for biler i den blinde vinkel  samt adaptiv fartpilot, hvis man vil køre så sikkert som muligt.

Kan man købe Ford Mondeo som hybrid?

Ja. Og med en Ford Mondeo Hybrid får du det bedste af ud af kombinationen mellem en stærk benzinmotor og den uforlignelige elektriske kraft. Modellen er yderst støjsvag og særdeles effektiv - og hybridmotoren er helt genial på de kortere ture, hvor den avancerede elmotor tager over. For at gøre hele systemet endnu mere effektivt, opsamler de regenererende bremser op til 90% af den energi, der normalt tabes gennem friktion, og genbruger den til at genoplade højspændingsbatteriet.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Mondeo

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.