UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Ford Mondeo.
Kongen blandt firmabilerne.


Ford Mondeo

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Ford Mondeo.

PRIS FRA
312.250 kr.
FINANSIERING FRA
3.329kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Ford Mondeo er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

MYKEY

Start bilen, uden at skulle bøvle med nøglen

Fords nøglefrie system opfanger, at din fjernbetjeningsnøgle er til stede, selv hvis den ligger i din lomme eller taske. Dørene låses op, og når du sætter dig ind, er der ikke behov for nogen tændingsnøgle. Du skal blot:

  • Træde på koblingen
  • Tryk på Ford Power startknappen

Har du hænderne fulde, kan du bare bevæge foden under bagerste kofanger, så åbner eller lukker bagklappen helt automatisk. Med et multifunktions-rat har du alle knapper lige ved hånden. Du kan derfor holde fokus på vejen under hele køreturen. Med MyKey kan du indstille fartgrænsen, en selepåmindelse og anlæggets lydstyrke. På den måde kan du trygt låne din bil ud til venner og familie. 

 

Det bliver samtidig mere behageligt at køre om natten, når du ikke konstant generes af lyset fra de bagvedkørende biler. Det innovative bakspejl med automatisk nedblænding registrerer automatisk, hvis bagvedkørende biler blænder, og aktiverer nedblænding.

2-ZONERS KLIANLæG

Ideel temperatur til dig og dine passagerer

Med det automatiske klimaanlæg, kan du vælge din og dine passagerers foretrukne temperatur.  Med et 2-zoners klimanalæg, kan du endda vælge to forskellige temperaturer, en til dig og en til førersædet.  

Derudover giver Ford SYNC 3 en liste over lokale restauranter bare ved at sige ”I’m hungry”, eller få adgang til Michelin-guiden til at hjæpe dig med at vælge og bestille bord. Der er wi-fi-tilslutning via hotspots eller med et USB-modem. Systemet omfatter også Fords automatiske nødopkald, som automatisk kan ringe til alarmcentralen i tilfælde at en ulykke. Du behøver altså  ikke at være afskåret fra omverdenen, når du kører i bil. Ford SYNC 3 fungerer fuldt integreret sammen med din smartphone, navigationssystem – direkte på din 6,5” eller 8” touchscreen, eller ved hjælp af enkle talekommandoer.


Det kan du med SYNC 3:

  • Bruge din smartphone, musik, apps og navigation med helt enkle talekommandoer
  • Få sms’er læst op af bilens audiosystem
  • Se lokale trafikmeldinger eller tilpas visning mellem fuld skærm, splitskærm eller 3D-kort
  • Benytte Emergency Assistance* til automatisk at foretage opkald til en alarmcentral og oplyse bilens position på det pågældende lands sprog

RUMMELIGT BAGAGERUM

Få plads til alle dine ting

Det rummelige bagagerum giver dig mulighed for at have plads til store tasker, kufferter, barnevogn eller hvad end der måtte behov for. 

Derudover kan der monteres en unik sikkerhedsfunktion på de to yderste bagsæder: En seleairbag. Ved et sammenstød oppustes sikkerhedsselerne og fordeler stødkraften over et fem gange større kropsareal end konventionelle sikkerhedsseler. Ved at mindske trykket mod brystkassen og styre hoved- og halsbevægelsen bedre har denne innovative teknologi til formål at reducere sandsynligheden for kvæstelser. I den nye mondeo er der nemlig tænkt på din og dine passageres sikkerhed. 

SEMI-AUTOMATISK PARKERINGSYSTEM

Nemmere bakning

Med bakkameraet kan du se præcis hvad der er bag dig. Det aktiveres automatisk når du skifter til bakgear, og viser parkeringslinjer, så du let kan parkere på trange steder uden at få buler og ridser på bilen.

Derudover giver hjælper det semi-automatiske parkeringssystem dig med at parkere på trange pladser. Du skal bare koncentrere dig om speeder, gear og bremse, så klarer systemet resten. 
 

Ford Mondeo fås som 4-dørs (hybrid), 5-dørs (diesel) og stationcar med diesel- eller en ny benzin-hybridmotor (HEV).Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Ford Mondeo er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Køreglæde til den store guldmedalje..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"Komfortabel og kvalitetspræget..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

"Meget vellykket affjedringskomfort..."

Blog om biler
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Ford Mondeo er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Vælg den rigtige Ford til familien

Køber du en Ford, er der god sandsynlighed for at du aldrig køber andet. Ford tilbyder nemlig biler i alle størrelser og former, og alle med den samme høje komfort og køreglæde.

Er du på udkig efter en familiebil er det oplagt at kigge på Ford Focus, C-MAX eller Mondeo. Du kan sagtens have en barnevogn eller klapvogn bag i en Ford Focus stationcar, mens du blot får endnu mere plads i de to andre. I Ford C-MAX sidder du lidt højere og det giver en lækker indstigningshøjde. Den ekstra højde på kabinen giver endnu mere plads, og et dejligt overblik. Den høje indstigningshøjden gør det også bekvemt at få mindre børn ind og ud af autostolen. Husk at du også kan vælge Ford Grand C-MAX, der har skydedøre i bag og lidt mere plads endnu.

Ford Mondeo er bygget på en lidt større platform/bund end Ford Focus og C-MAX. Det betyder at du får endnu mere plads. Dørene er større, der er mere plads på bagsædet og bagagerummet længere. Ford Mondeo er dermed ideel til børnefamilien med to børn eller flere.

Vil du have endnu mere plads så tag et kig på Ford S-MAX eller Ford Galaxy, der begge tilbydes med op til 7 sæder.

Se alle Ford-modeller