BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Ford Galaxy

Da Ford Galaxy blev vist frem i 1995 var den en af ”the first movers” inden for de større MPV-modeller, som siden skulle gå hen og blive meget populære. Den blev produceret i samarbejde med Volkswagen Group, der samtidig lancerede modellerne Volkswagen Sharan og Seat Alhambra. Platformen og motorerne var fra VW-fabrikkerne, ligesom drivlinjen og en del øvrigt interiør var det.

Ford Galaxy blev helt fra begyndelsen en stor succes på flere markeder - blandt andet det britiske, hvor modellen solgte dobbelt så godt som den næstbedste i sit segment. Anden generation af Ford Galaxy kom på gaden i 2006, og på dette tidspunkt var samarbejdet med Seat og Volkswagen afsluttet.

I 2015 blev sløret løftet for tredje generation Ford Galaxy, som deler motorvarianter med Ford S-Max. Ford Galaxy er en moderne familiebil, der byder på optimal komfort og fleksibilitet til din hverdag. Desuden er der mulighed for god plads til hele syv personer, som altså dermed er indbegrebet af en MPV.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Ford Galaxy er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Ford Galaxy er en fornem langtursbil til den store familie, som gør op i høj affjedringskomfort og masser af plads."
  • "Allerede på afstand ser man, at Ford Galaxy er noget specielt. Med lidt god vilje kan bilen fragte syv voksne personer - og der er stadig plads til bagage."
    Der gives ikke score
  • "Den nye Ford Galaxy byder på mere plads, avanceret sikkerhedsudstyr og teknologiske spidsfindigheder, som gør hverdagen lettere for de børnerige familier."
    Der gives ikke score