UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Ford Galaxy

Da Ford Galaxy blev vist frem i 1995 var den en af ”the first movers” inden for de større MPV-modeller, som siden skulle gå hen og blive meget populære. Den blev produceret i samarbejde med Volkswagen Group, der samtidig lancerede modellerne Volkswagen Sharan og Seat Alhambra. Platformen og motorerne var fra VW-fabrikkerne, ligesom drivlinjen og en del øvrigt interiør var det.

Ford Galaxy blev helt fra begyndelsen en stor succes på flere markeder - blandt andet det britiske, hvor modellen solgte dobbelt så godt som den næstbedste i sit segment. Anden generation af Ford Galaxy kom på gaden i 2006, og på dette tidspunkt var samarbejdet med Seat og Volkswagen afsluttet.

I 2015 blev sløret løftet for tredje generation Ford Galaxy, som deler motorvarianter med Ford S-Max. Ford Galaxy er en moderne familiebil, der byder på optimal komfort og fleksibilitet til din hverdag. Desuden er der mulighed for god plads til hele syv personer, som altså dermed er indbegrebet af en MPV.

I tvivl om Ford Galaxy er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Masser af plads i luksuriøs Galaxy..."
"Galaxy har et stort potentiale..."
(giver ikke score)
"Udsynet er perfekt i alle retninger..."
(giver ikke score)


Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Ford modellerne

Vælg den rigtige Ford til familien

Køber du en Ford, er der god sandsynlighed for at du aldrig køber andet. Ford tilbyder nemlig biler i alle størrelser og former, og alle med den samme høje komfort og køreglæde.

Er du på udkig efter en familiebil er det oplagt at kigge på Ford Focus, C-MAX eller Mondeo. Du kan sagtens have en barnevogn eller klapvogn bag i en Ford Focus stationcar, mens du blot får endnu mere plads i de to andre. I Ford C-MAX sidder du lidt højere og det giver en lækker indstigningshøjde. Den ekstra højde på kabinen giver endnu mere plads, og et dejligt overblik. Den høje indstigningshøjden gør det også bekvemt at få mindre børn ind og ud af autostolen. Husk at du også kan vælge Ford Grand C-MAX, der har skydedøre i bag og lidt mere plads endnu.

Ford Mondeo er bygget på en lidt større platform/bund end Ford Focus og C-MAX. Det betyder at du får endnu mere plads. Dørene er større, der er mere plads på bagsædet og bagagerummet længere. Ford Mondeo er dermed ideel til børnefamilien med to børn eller flere.

Vil du have endnu mere plads så tag et kig på Ford S-MAX eller Ford Galaxy, der begge tilbydes med op til 7 sæder.

Se alle Ford-modeller