Vi har 0 brugte Volkswagen til salg

Køb din nyere brugte Volkswagen hos os og få glæden af vores mange års erfaring med mærket - samt vores ganske høje serviceniveau. Du finder selvfølgelig både modeller som Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat og Volkswagen T-Roc i vores sortiment.

Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i vores koncern - og vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, så du får den bedst mulige oplevelse. Vi ønsker nemlig, at du bliver godt kørende i din nyere brugte Volkswagen.

Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil. Husk på, at vi på koncern-niveau også er autoriseret Volkswagen serviceværksted - det er din garanti for god service og ordentlig behandling.

Volkswagen - eller i folkemunde bare "folkevogn" - har i årtier været blandt de bedst sælgende biler i Danmark. Faktisk er kærligheden til Volkswagens modeller så stor, at flere segmenter er opkaldt efter VW-modelnavnet. Eksempelvis Golf-klassen, Polo-klassen og til dels Passat-klassen.

VW-fabrikkerne blev grundlagt i 1930'erne, men det var først efter Den Anden Verdenskrig, at mærket begyndte for alvor at producere bilerne til menigmand. Men da Type 1 (boblen) og Type 2 (rugbrødet) var sat i produktion, eksploderede udviklingen i den Wolfsburg-baserede koncern.

Siden er modeller som Volswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat og Volkswagen Transporter blevet indskrevet på bilisternes liste over favorit-biler. Faktisk anses Volkswagen Golf som den reelle årsag til, at der i dag overhovedet findes en koncern, der hedder Volkswagen.

I de tidligere 1970erne var der krise i den Wolfsburg-baserede virksomhed, og man tørstede i den grad efter en bil-succes, der kunne tage over efter Type 1's ekstremt store succes og salgbarhed. Volkswagen Golf – der blev lanceret i 1974 - skulle løfte den meget tunge arv efter boblen, og det lykkedes til fulde. Volkswagen Golf er blandt de bilmodeller på verdensplan, der er solgt i flest eksemplarer. Den aktuelle udgave er ottende generation, og modellen kan snart fejre sin 50 års fødselsdag.

En anden model, der både er storsælgende og langtidsholdbar, er Volkswagen Passat, som også er blandt firmabilisternes foretrukne køretøj, ligesom det danske politi helst kører i modellen. Ordensmagten sværger endvidere til Touran-modellen, ligesom man gerne lader sig fragte rundt i Volkswagen Transporter, når der er tale om de mere mandskabskrævende opgaver.

Et par gange inden for de senere år har Volkswagen-koncernen - der også rummer blandt andre Audi, Seat og Skoda - formået at blive verdens største producent. Koncernen kæmper konstant om den titel med henholdsvis Toyota Motor og Renault/Nissan Alliancen - tre giganter inden for bilindustrien.

Mærket har også vundet masser af bilkåringer. Senest er den elektriske bil Volkswagen ID:3 blevet valgt som Årets Bil i Danmark 2021, og dermed har mærket hentet den titel hele fem gange. Det er en gang flere, end man har vundet den europæiske pendant - International Car of the Year. Her vandt Volkswagen senest i 2015 med Passat.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb brugt Volkswagen hos Bjarne Nielsen

  Det mest populære bilmærke i Danmark er Volkswagen, som også globalt set er et af de største mærker. Herhjemme er det rundt regnet hver ottende bil, der kører rundt med det iøjnefaldende VW-logo på kølergitteret - det svarer til, at der næsten er 400.000 indregistrerede Volkswagen-biler i Danmark.
  Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et stort udvalg af personbiler fra den Wolfsburg-baserede producent. Volkswagen er biler i den bedre ende af middelklassen - men stadigvæk til fine priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene.
  Mange vælger Volkswagen, fordi mærket er lig med kvalitet, komfort og gennemprøvet teknik.
  Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes og Audi.

  Brugt Volkswagen som firmabil eller familiebil

  Hos os finder du brugte Volkswagen i alle størrelser og prisklasser. Fra Up! og Polo over Golf og Passat til T-Roc og Arteon Shooting Brake. Uanset hvilken nyere brugt Volkswagen du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.
  Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.
  Volkswagen breder sig over rigtig mange segmenter - så kig løs her på sitet og kontakt det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus for en prøvetur.

  Fair priser på en nyere brugt Volkswagen

  Alle vores priser på brugte Volkswagen er automatisk vurderet af Bjarne Nielsen-samarbejdspartneren AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Vores priser er fair - og det betyder, at samtidig med, at du gør en god handel, så holder vi vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab og ordentlighed, og at det, der er en fair handel for begge parter, betyder, at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
  Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Volkswagen hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Volkswagen i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg af de tyske kvalitetsbiler.

  Alle brugte biler til salg netop nu