Brug for en nyere brugt Volvo? Vi har 3 brugte Volvo til salg

Køber du Volvo, er du sikret en god bil og høj sikkerhed. Vi er eksperter i Volvo, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har Volvo helt inde under huden, og har i en del år haft tre autoriserede Volvo-forretninger - og dermed også tre Volvo-værksteder - i Bjarne Nielsen-kæden. Det betyder også, at vi har et stort udvalg af nyere brugte Volvoer og demobiler til attraktive priser.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Helt siden 1960erne har Volvo spillet en stor rolle på de danske landeveje - og i dag er det svenske mærke fortsat blandt de foretrukne biler i sin klasse. Volvo er et premium mærke, som siden 2010 har været ejet af den enorme kinesiske Geely-koncern - men Volvo kan faktisk så småt skimte sin 100-års dag i horisonten. Den første bil blev produceret tilbage i 1927, hvor virksomheden blev grundlagt. Den svenske vision var at gøre Volvo-biler mere sikre end automobiler hidtil havde været.

Den første Volvo var en åben vogn med en lille 4-cylinderet motor. Modellen hed ÖV4, hvilket stod for Öppen Vagn. Senere kom samme model i en lukket udgave - den hed PV4, hvilket stod for Person Vagn. Under Den Anden Verdenskrig producerede Volvo endnu et stykke vogntøj. Denne gang med navnet PV 444. Den 1. september 1944 blev den bil, der ville gøre Volvo til et internationalt bilfirma, afsløret i Stockholm. ”Den lille Volvo”, som den blev kaldt, blev set i Sverige som et løfte om velstand efter krigen, og i løbet af to uger bestilte 2.300 mennesker en PV 444.

Dog var der - på grund af krigen - mangel på råstoffer, og derfor måtte Volvo vente med at producere flere biler indtil krigen var ovre. Først i 1947 kunne Volvo igen begyndte at producere biler – og lige siden har de haft et godt ry og været gennem en fantastisk udvikling.

I 1955 begyndte Volvo at eksportere biler til USA, og trods en vis skepsis lykkedes det på bare to år Volvo at blive det næststørste importerede bilmærke i Californien. I 1974 var USA vokset til at være Volvos største marked.

I 1958 kom Volvo PV 544 på markedet, og den model blev epokegørende for Volvo, fordi den virkelig var med til at skubbe produktionen i vejret. I alt blev der produceret 440.000 eksemplarer af modellen over en syvårig periode. En anden model, som så dagens lys i 1958, var Volvo P120. Det er den model, der også er kendt under navnet Amazon - og det var en bil, som danskerne i stort tal tog til sig.

Volvos tekniker Nils Bohlin introducerede i 1959 trepunktssikkerhedsseler i serieproduktionen af PV 544, og Volvo besluttede at give afkald på deres patentrettigheder, så alle kunne drage fordel af sikkerhedsselen. Det anslås at over en million menneskeliv er blevet reddet af trepunktssikkerhedsselen.

Volvo 140-serien blev indledt i 1966, og bare otte år senere kom Volvo 240-serien til verden. Disse to modelserier fik kun populariteten til at stige yderligere.

Volvo har fortsat fat i sit publikum - og faktisk har mærket større succes end længe med modeller som Volvo V60, Volvo V90 samt de tre SUV-modeller Volvo XC40, Volvo XC60 og Volvo XC90. Det Göteborg-baserede bilmærke markedsfører sig – trods det kinesiske ejerskab – fortsat med sit ophav i de svenske værdier. Der er således ofte syet et lille svensk flag ind i lædersæderne.

Volvo har i mange årtier tilhørt premium-segmentet, og det er sjældent her, at man henter titler som årets bil hjem. Alligevel lykkedes det for Volvo XC40 at blive kåret som International Car of the Year 2018, hvilket er første og hidtil eneste gang, at det er sket.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Se hele vores udvalg i brugte Volvo

Alle brugte biler til salg netop nu