Klar til en næsten ny elbil? I dette sekund har vi 0 nyere brugte Tesla'er til salg

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af spændende og attraktive elbiler fra Tesla. Tesla har virkelig sat standarden for elbiler, og det ses tydeligt i deres modelprogram, som indeholder blandt andet Model 3, Model Y og Model X. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og vi kan derfor besvare alle de spørgsmål, du måtte have om elbiler generelt og Tesla i særdeleshed.

Der er mange penge at spare ved at vælge en lettere brugt udgave af Tesla, og hos Bjarne Nielsen tilbyder vi Tesla til virkelig attraktive priser. Vi har gjort det nemt for dig at vurdere vores priser på nyere brugte Tesla’er, da alle priser bliver automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er fuldstændig objektiv og uvildig. Alle vurderinger kan ses på siden ved prisen, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, om prissætningen er indenfor rammen af, hvad du vil give, og hvordan den ligger i forhold til resten af markedet.

Har du brug for finansiering af bilen, så klarer vi også den, og det får du naturligvis også til en konkurrencedygtig pris. Du kan altid høre mere i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus. Her giver vi dig også en god pris for din brugte bil, og vi tilbyder også forsikring, så din nye Tesla er i gode hænder fra start. Du får altid et halvt års garanti. Er du allerede klar til at købe den Tesla, som du ønsker, så kan du her på siden bestille bilen og få den leveret i din indkørsel om få dage.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu