Seat er spansk temperament. Køb en af de 1 nye brugte Seat, som vi har til salg

Køber du Seat hos os i Bjarne Nielsen-koncernen, så er du sikret en herlig bil, der er garant for masser af spansk temperament samt en høj grad af køreglæde. Vi har mange års erfaring med de mange Seat-modeller, og kan tilbyde dig en sikker, tryg og mest af alt ordentlig bilhandel. Vi har et stærkt udvalg af nye brugte Seat-biler til attraktive priser - fra Seat Mii over Seat Ibiza til Seat Leon.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i koncernen, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil.

Seat er en spansk bilproducent med hovedsæde i Martorell nær Barcelona - kendt for sit spanske temperament og sin tyske grundighed. Virksomheden blev grundlagt 9. maj 1950 af Instituto Nacional de Industria (INI), et statsejet industri-holdingselskab. Navnet er oprindelig en forkortelse for Sociedad Española de Automóviles de Turismo (som løst kan oversættes til spansk turbils-virksomhed).

I dag er virksomheden et 100 procent ejet datterselskab til den tyske gigant Volkswagen Group, og Seat - og siden Cupra - markedsføres som koncernens ungdommelige og sportslige bilmærke. Inden for de senere år er mærkets særligt sportslige og hurtige modeller blevet skilt ud i sit eget bilmærke - altså Cupra.

Seat gjorde sin entre på det danske marked i løbet af 1980erne, hvor Seat-modellerne i høj grad handlede om at lave egne udgaver af visse Fiat-køretøjer - altså på licens. Især Seat Ibiza, som var baseret på Fiat 128 og Fiat Ritma, blev en ganske pæn succes i Danmark. I 1986 solgte den spanske stat koncernens til Volkswagen Group, og siden har de forskellige Seat-modeller i meget høj grad delt platforme, motorer, udstyr og i et vist omfang design med de øvrige mærker i porteføljen.

Med modeller som Seat Leon, Seat Ateca og senest Årets Bil i Danmark 2018, Seat Arona, har den spanske koncern et bredt og attraktivt udbud af personbiler. Faktisk har Seat formået at erobre Årets Bil-titlen hele tre gange på dansk grund. Første gang var i 2006 med Seat Leon, dernæst i 2013 med Seat Mii - som delte titlen med Volkswagen Up! og Skoda Citigo - inden Seat Arona altså vandt i 2018.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Seat

Alle brugte biler til salg netop nu