Vi har 2 brugte Mitsubishi til salg

Mitsubishi har været repræsenteret på det danske bilmarked siden slutningen af 1970erne, og har levet en ret omskiftelig tilværelse i Danmark i almindelighed og i Europa i særdeleshed. Selve Mitsubishi Motors i Japan trækker historisk tråde tilbage til 1870, hvor transportselskabet Tsukumo Shokai stiftes.

Dette selskab blev siden til koncernen Mitsubishi Heavy Industries, der producerede meget andet og mere end biler. Den første bil blev skabt i 1917, men Mitsubishi Motors blev reelt først skabt i 1970, da det blev separeret fra MHI. Siden blev det reorganiseret i 2003, og i 2016 blev virksomheden en del af Renault Nissan Alliancen.

Mitsubishi gjorde sin entré i Danmark 1978 og fik moderat succes i 1980erne med Mitsubishi Colt og Lancer. Men i begyndelsen af 1990erne blev den veludstyrede store sedan Mitsubishi Galant lanceret til en meget skarp pris, og det resulterede faktisk i, at den blev Danmarks mest solgte bil i 1991. Også mærkets offroadere, Pajero og L200, var populære i de glade gulpladetider i 1990’erne.

Mellemklassemodellen Lancer gjorde det også pænt i Danmark i perioder, mens den lille Colt fik ganske høj status med sine sportslige egenskaber. Syvende generation af Mitsubishi Colt, som blev blev bygget i Europa, blev endda kåret til Årets Bil i Danmark 2005.

Viser nu 2 af 2 biler

Køb en nyere brugt Mitsubishi hos Bjarne Nielsen

Japanske Mitsubishi har gennem adskillige årtier været fast ingrediens på det danske marked - og hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Mitsubishi.
Den japanske producent er lig med biler i den bedre ende af skalaen. Du får meget bil for pengene, fordi du med en Mitsubishi er sikker på et righoldigt udvalg af udstyr, god komfort og glimrende køreegenskaber.
Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et stort udvalg af nyere brugte biler. Vi har altid mere end 1000 biler på lager i vores landsdækkende net af bilhuse - og vi spreder os over næsten alle bilmærker: Fra Renault, Volkswagen og Ford til Volvo, KIA og Audi.

Ny brugt firmabil eller familiebil? Så kig efter Mitsubishi

Hos os finder du nyere brugte Mitsubishi-modeller i flere størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Mitsubishi du køber, så kan du være sikker på, at du får leveret en bil, der er i glimrende stand.
Når vi sætter en brugt bil til salg hos Bjarne Nielsen, så sørger vi nemlig for at lave et grundigt tjek. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor eventuelle akutte fejl og mangler naturligvis bliver udbedret, så du kan være godt kørende i mange år frem.
Er du på udkig efter en bil, der skiller sig ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Mitsubishi-modeller, som du finder hos os. Kør ind til den nærmeste Bjarne Nielsen-forretning og lad dig inspirere og imponere. Så kvitterer vi med en prøvetur.

Vi kører med helt fair priser på vores biler

Alle vores priser på brugte Mitsubishi-modeller er automatisk vurderet af AutoUncle, der er Bjarne Nielsen-koncernens samarbejdspartner. Vi har intet at skjule, og du kan selvfølgelig se vurderingen her på sitet.
Når det drejer sig om salg af nyere brugte biler, så kalder vi vores prissætning for fair. Det betyder, at du som kunde kan gøre en rigtig god handel - men det betyder også samtidig, at vi holder gang i vores forretning. Det er det, som vi kalder ordentlighed, og det er et begreb, der gennemsyrer hele vores organisation.
Vi tror nemlig på godt købmandsskab, og at en fair handel kun er fair, hvis begge parter har den oplevelse. Vi vil nemlig gerne have, at vi er "top of mind", når du næste gang får brug for et servicebesøg på værkstedet, eller når du næste gang skal handle nyere brugt eller ny bil.
Er du fortsat i tvivl, så kan du med fordel læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb din brugte Mitsubishi hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid din brugte Mitsubishi i topkvalitet og til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kør ind til det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se vores store udvalg.

Se hele vores udvalg i brugte Mitsubishi

Alle brugte biler til salg netop nu