Skal det være en kultbil? Vi har 5 nyere brugte MINI til salg

Oprindeligt var MINI en bilmodel, der blev kendt som Morris MINI, og den blev i Danmark solgt under navnet Morris Mascot. Modellen blev produceret fra 1959 til 2000, hvorefter den nye generation af MINI blev lanceret. MINI gik fra at være en model til et bilmærke i 1969, hvorefter det også lagde navn til flere modeller. I starten var det British Motor Corporation (BMC), der ejede bilmodellen og -mærket, men i dag er det BMW, der er ejer.

Der findes flere modeller fra MINI i dag, og de tager alle udgangspunkt i designet på kultbilen Morris MINI. Modellerne har i dag mere moderne linjer, men der er en tydelig henvisning til den første model med de markante forlygter og kompakte størrelse. Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af brugte MINI, og du finder dem på denne side. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, og derfor vises også brugte modeller, der står i deres bilhus.

Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bil. Du kan være tryg ved at købe en brugt bil hos os, for vi giver et halvt års garanti på bilen. Derudover bliver alle brugte biler gennemgået grundigt og eventuelle fejl og mangler udbedres, inden du får bilen. Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, så kan vi også klare det. Kontakt din nærmeste Bjarne Nielsen eller besøg os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

5 BILER
Viser nu 5 af 5 biler

Se hele vores udvalg i brugte MINI

Alle brugte biler til salg netop nu