Klar til en kultbil? Vi har lige nu 2 nyere brugte Mini til salg

Den er kompakt, lækker og velkørende. Din næste Mini kan du købe hos os. Mini var oprindeligt en specifik bilmodel og ikke et bilmærke, som vi kender det i dag. Der var tale om en ganske lille bil, der blev kendt som henholdsvis Morris Mini og som Austin Seven, fremstillet af British Motor Corporation i 1959. Den originale todørs Mini fortsatte i produktion indtil år 2000. Udviklingen af en efterfølger begyndte i 1995 og den nye generation af Mini blev lanceret i 2001. Minis produktportefølje er siden udvidet fra den todørs Mini til Mini Hardtop og senere til Mini Clubman (stationcar), Mini Convertible og Mini Countryman (SUV).

Mini var oprindeligt en bilmodel fra British Motor Corporation som i 1966 blev en del af British Motor Holdings. British Motor Holdings fusionerede med Leyland Motors i 1968 og blev til British Leyland. Mini blev til et selvstændigt mærke i 1969.

I 1980'erne blev British Leyland opsplittet og Mini blev i 1988 ligesom Rover Group opkøbt af British Aerospace. I 1994 blev Rover Group så opkøbt af BMW, og det er i dag det tyske premium brand, der står bag Mini. I oktober 1999 ruller den sidste Classic Mini af samlebåndene, og modelkonceptet New Mini afsløres ved Paris Auto Show året efter. 

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Køb en nyere brugt Mini hos Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen-kæden er en af landets største bilkoncerner, og vi har ofte også Mini på lager. Britiske Mini har i adskillige årtier været et ganske populært bilmærke, og lidt sin egen på markedet for premium biler. Hos Bjarne Nielsen har vi ofte modeller som Mini Cooper, Mini Clubman, Mini Countryman og ikke mindst Mini John Cooper Works.

Der er som sagt tale om kompakte bilmodeller i den skarpe ende af skalaen til helt skarpe priser. Især når man tager i betragtning, hvor meget værdi og tidløst design, som man får for pengene.
Mange vælger Mini, fordi mærket er lig med kvalitet og komfort. Oven i handelen får man en høj grad af prestige, når man vælger det unikke bilmærke.

Køb din nye brugte Mini hos Bjarne Nielsen - det giver dig mange fordele

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Mini-modeller fra forskellige årgange - i forskellige størrelse - og med forskelligt udstyrsniveau. Derfor kan der også godt være forskel i priserne, men uanset hvilken nyere brugt Mini du køber, så kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Når vi sætter en nyere brugt Mini til salg, så sørger vi for at undersøge bilen grundigt, og udsætte den for en række kontroller. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i forhåbentlig mange år frem. Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigge nærmere på de smarte Mini-modeller, som du finder hos os. Kig på de forskellige muligheder og kontakt os for en prøvetur.

Mini med benzin, diesel eller hybrid? Vores priser på nyere brugte Mini er altid fair!

Hos Bjarne Nielsen har vi intet at skjule, og derfor har vi allieret os med en uafhængig samarbejdepartner, der vurderer samtlige priser på alle brugte biler. Alle vurderinger står anført i forbindelse med priserne på de respektive biler - her kan du se, om prisen er for lav, lidt for høj eller bare helt igennem godkendt og dermed vurderet som fair.

Det har vi gjort gennem længere tid, fordi vi tror på, at chancen for, at du også kontakter Bjarne Nielsen næste gang, du enten skal købe brugt bil eller have bilen på værksted, den er større, hvis du føler dig godt serviceret, rådgivet og hjulpet gennem hele processen. Og vores kunder er ganske tilfredse. Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer højt.

Køb brugt Mini hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Mini-modeller i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil.
Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se nærmere på det store udvalg. Så kvitterer vi med en prøvetur, hvis du finder en model, som du kan lide.

Se hele vores udvalg i brugte MINI

Alle brugte biler til salg netop nu