Vi har 1 brugte Mazda til salg

På jagt efter Mazda til skarpe priser og stort udvalg? Hos os får du bilhandel uden bøvl, så gør som mere end 10.000 andre hvert år, og køb din næste bil hos os. Vi har et stort udvalg i nyere brugte Mazda - og vi har mange års erfaring med at forhandle Mazda3, Mazda6 og de andre succesfulde Mazdaer.

Vi er både autoriseret forhandler og serviceværksted for Mazda, og har derfor stor erfaring med mærket. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Op gennem 1980'erne og 1990'erne var Mazda et af de helt store hit på det danske marked med storsællerterne Mazda 323 og Mazda 626. Sidstnævnte model, der var en konkurrent til blandt andre Opel Vectra, Toyota Carina og Ford Sierra/Mondeo, blev således kåret til Årets Bil i Danmark 1993.

Mazda er faktisk kørt med den eftertragtede titel yderligere to gange - nemlig i 2004 med Mazda3 og igen fire år senere, da Mazda2 blev kåret til Årets Bil i Danmark 2008. I dag hedder modellerne stadig Mazda2 og Mazda3 - og desuden er der kommet et par højbenede udgaver til i form af Mazda CX-30, Mazda CX-3 og Mazda CX-5 samt den klassiske firmabil Mazda6.

Japanske Mazda har eksisteret siden 1920 og har produceret biler siden 1931. Dermed er Mazda en af de ældste bilproducenter i Japan. Mazda begyndte for alvor at titte frem på de danske landeveje i slutningen af 1970'erne, hvor modellerne 323 og 626 blev lanceret.

Netop de to biler solgte i nærmest ekstrem stor stil i Danmark i adskillige år - med de to Toyota-modeller Corolla og Carina som de primære konkurrenter. I dag er især Mazda6 en favorit blandt firmabilister - og skal det hele være lidt sjovere, så kryber en del entusiaster også gerne ned i den lavtliggende Mazda MX-5.

Viser nu 1 af 1 biler

Hos Bjarne Nielsen kan du finde din brugte Mazda

Et populært bilmærke i Bjarne Nielsen-koncernen er Mazda, som er kendetegnet for sin høje kvalitet samt et stort udbud af udstyr. Japanske Mazda er et bilmærke, der gennem de seneste 50 år har leveret masser af træfsikre bilmodeller.
Mazda er lig med biler i den bedre ende af middelklassen - og du får typisk velkørende biler med et meget højt niveau af udstyr til prisen.
Mange vælger Mazda på grund af komforten, kvalitet og ikke mindst det lækre zoom-zoom-design.
Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes og Audi.

Brugt Mazda som firmabil eller familiebil

Hos os finder du brugte Mazda-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Mazda du køber, så kan du være sikker på at få en bil i god stand.
Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.
Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Mazda-modeller, som du finder hos os. Her får du både den rummelige firmabil og den klassiske familiemodel, ligesom du kan investere i markedets mest solgte roadster. Mazda breder sig over mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

Fair priser på brugte Mazda

Alle vores priser på brugte Mazda er automatisk vurderet af koncernens samarbejdspartner AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende.
Vi tror på ordentlighed og godt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, betyder, at du også kontakter os næste gang, hvor du enten skal købe ny brugt bil eller skal have bilen på værksted.
Er du i tvivl om, hvor godt et kort vi er, så kan du læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt Mazda hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugt Mazda i topkvalitet - og til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i den nærmeste Bjarne Nielsen-forretning og se det store udvalg.

Se hele vores udvalg i brugte Mazda

Alle brugte biler til salg netop nu