Lyst til luksus fra Lexus? Se vores 0 brugte Lexus til salg

Lexus er noget af det ypperste, som du ind imellem kan finde på "hylderne" her hos Bjarne Nielsen. Og det eksklusive mærke er en del af Toyota-koncernen, og er kendt som producent af de mere luksuriøse modeller. Lexus sælges og markedsføres i mere end 70 lande over hele verden, og premium-brandet er i dag Japans mest sælgende mærke inden for luksusbiler. Lexus rangerer blandt de 10 største japanske globale mærker i markedsværdi, og har hovedkontor i Nagoya, Japan.

Det særlige Toyota-mærke blev skabt i slutningen af 1980erne - cirka samtidig med, at to andre japanske mærker lancerede hvert sit luksus-brand, nemlig Honda med Acura og Nissan med Infinity. Af de tre brands er det dog kun Lexus, der officielt er blevet forhandlet i Danmark.

I begyndelsen af 1990erne blev mærket således lanceret via nogle få udvalgte Toyota-forhandlere, blandt andet med den ekstremt luksuriøse Lexus LS 400, som udstyrsmæssigt sagtens kunne matche S-klassen fra Mercedes, men som prismæssigt var noget mere opnåelig.

I 2013 valgte Toyota-importøren at lukke ned for Lexus-forhandlingen i Danmark - men den beslutning er for nyligt omgjort, og medio 2021 er de iøjnefaldende modeller begyndt atter at blive forhandlet på dansk grund.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu