Ny brugt Kia? Så se her - vi har lige nu 8 brugte Kia til salg

Er du også til Kia til helt skarpe priser og i et stort udvalg? Hos Bjarne Nielsen kan du handle bil helt uden nogen former for bøvl. Kia har været en del af Bjarne Nielsen-kæden i mange år, og er fortsat et mærke, som vi forhandler fra ny i en af Danmarks største bilkoncerner. Derfor har vi altid et stort udvalg i nyere brugte Kia-biler. Desuden har vi mange års erfaring som autoriseret serviceværksted, og denne erfaring kommer selvfølgelig dig som Kia-kunde til gode. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Kia er en af de nyeste "spillere" på markedet. Det sydkoreanske bilmærke blev introduceret i Danmark i 1996 og har for alvor markeret sig de seneste godt ti år. Koncernen blev grundlagt i 1944 som Kyungsung Precision Industry, som dengang fokuserede på at producere cykler. Siden kom motorcykler til, og i 1962 blev de første licens-producerede biler sendt på gaden. Det var dog først i 1986, at Kia for alvor kastede sig over bilerne.

De første reelle Kia-modeller var Pride og Sephia, som så dagens lys i henholdsvis 1986 og 1992. I 1995 kom Kia Clarus til, og det var med disse tre modeller, at man entrede det danske marked i 1996. Med introduktionen af Kia Sorento og Kia Picanto få år inde i det nye årtusinde begyndte danskerne - og for den sags skyld resten af verden - at få øjnene op for det sydkoreanske mærke, der deler moderselskab med Hyundai.

Og da Kia Cee'd i 2007 blev introduceret sammen med de iøjnefaldende syv års garanti, så blev Kia efterhånden betragtet som et af de store bilmærker. I dag har Kia et særdeles bredt produktprogram - fra Kia Picanto og Kia Rio i den mindste ende af skalaen til Kia Optima og Kia Stinger i den mere firmabil-agtige ende.

8 BILER
Viser nu 8 af 8 biler

Se hele vores udvalg i brugte Kia

Alle brugte biler til salg netop nu