Ny brugt Hyundai? Lige nu har vi 0 til salg

Hyundai til skarpe priser og i et stort udvalg? Hos os får du bilhandel uden bøvl. Gør som mere end 10.000 andre bilister hvert år, og køb din næste bil hos os. Hyundai har altid fyldt meget i Bjarne Nielsens bilhuse, og vi har et stort udvalg i nyere brugte Hyundai.

Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye Hyundai. 

Hyundai er en af de nyere spillere på markedet, på trods af, at mærket har været repræsenteret i Danmark siden 1992.

Men ikke mindst i løbet af de senere år er der kommet langt flere potentielle firmabiler fra det koreanske mærke, der blev grundlagt i 1967 i Sydkorea.

På hjemmebanen opererer Hyundai sammen med KIA i Hyundai Motor Company - og koncernen er således den fjerdestørste bilproducent i verden. I Danmark hører Hyundai også til blandt de 12 største bilmærker - og det er især på grund af modeller som Hyundai i20, i30 og i40.

Sidstnævnte Hyundai i40, der tidligere hed Hyundai Sonata, har gennem det seneste årti været en oplagt firmabil - men også modellen i c-segmentet, Hyundai i30, er efterhånden blevet eftertragtet som firmabil.

Hyundai har - sammen med japanske Toyota - været blandt de første til at introducere brint- og eldrevne hybridbiler.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu