38 billige, brugte biler til under 100.000 kr. på vores lager

Leder du efter en billig, brugt bil, så er du landet det rigtige sted. Her har vi samlet alle vores brugte biler til under 100.000 kr. Det behøver ikke koste flere hundrede tusinde at blive godt kørende, og vi kan stå indenfor alle de brugte biler, vi har på lager – også de helt billige. Vi gennemgår alle biler og udbedrer eventuelle fejl og mangler, og derfor kan du trygt handle bil hos os. Leder du efter en budgetvenlig bil, er det her, du finder den.

Hos Bjarne Nielsen finder du et bredt udvalg af billige, brugte biler til under 100.000 kr., og vi har samlet dem alle her på siden. Der kan også være biler, der står i Bilernes Hus i Silkeborg, da vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group.

Når du handler bil hos os, tilbyder vi også finansiering, serviceaftale og forsikring, så der er styr på alt omkring bilen. Vi har mere end 35 års erfaring som bilforhandler og kan hjælpe med alle dine spørgsmål. 

38 BILER
Viser nu 21 af 38 biler
Vis flere biler

Bredt udvalg af billige, brugte biler

Uanset om du er en ny bilist, studerende eller bare søger en økonomisk løsning til dine transportbehov, har vi den perfekte bil, der passer til dit budget, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Vores sortiment af billige, brugte biler til under 100.000 kr. omfatter en bred vifte af mærker og modeller. Vi har de helt små mikrobiler og op til større hatchbacks og mindre stationcars, der kan fungere som en familiebil.

 

Flere fordele ved at købe brugte biler

Er du på udkig efter en bil, hvor du ikke sprænger budgettet, er det altid en fordel at se efter en brugt bil. Og det er selvfølgelig særligt gældende, når bilen skal koste under 100.000 kr. Der er ikke flere nye biler tilbage, der starter på under 100.000 kr., som mikrobilerne gjorde, da de blev lanceret. Men du kan sagtens finde en god og velkørende bil på budget.

Når du køber brugt, er fordelen også, at du hurtigt kan få bilen. Det tager som regel en uges tid at få bilen gjort klar til dig, og derfor kan du nemt og hurtigt være godt kørende.

 

Køb en billig, brugt bil hos Bjarne Nielsen

Er du på jagt efter en billig, brugt bil, så finder du den her hos Bjarne Nielsen, hvor vi har samlet vores brugte biler til under 100.000 kr. Vi sætter altid en skarp pris, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet. Vurderingerne finder du her i oversigten og på den enkelte models side.

Har du fundet den helt rigtige bil, kan du bestille den på hjemmesiden. Her kan du også få en pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen som byttebil. Du kan læse mere om køb af bil online her. Du er selvfølgelig også velkommen i dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus, hvor vores dygtige salgskonsulenter står klar til at hjælpe dig.

Relaterede links