Er du klar til BMW? Lige nu har vi 0 nyere brugte til salg

Køb din BMW hos os og få glæden af mange års erfaring og et meget høje serviceniveau. BMW er noget af det ypperste, som er rullet ud fra Tyskland, og BMW er indbegrebet af tysk kvalitet. Du finder selvfølgelig både 1-serie, 3-serie og 5-serie - samt alle de andre populære BMW-modeller i vores sortiment.

Når du handler bil her hos os, så er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

BMW har sit hovedsæde i den sydtyske millionby München og er grundlagt tilbage i 1916. I 1922 fusionerede koncernen med Rapp Motorenwerke, og selv om BMW har været ramt af et par kriser op gennem det 20. århundrede, så har koncernen ikke rigtig haft behov for at se sig tilbage de seneste 50 år.

I 1971 producerede man i omegnen af 180.000 enheder. Det skal er siden blevet mere end tidoblet. BMW bliver i dag betragtet som det mest sportslige bilmærke af de tre store tyske premium-mærker, der foruden BMW tæller Audi og Mercedes-Benz. Som det eneste mærke af de tre producerer BMW også motorcykler under firmanavnene BMW Motorrad og Husqvarna.

Inden for bilverdenen har BMW lagt samlebånd til så ikoniske modeller som 3-serien og 5-serien, der begge fortsat er blandt bestsellerne. Især det ældre publikum vil også kunne erindre den nærmest mikroskopiske model BMW Isetta, der havde en dør. Også modeller som BMW 2000 og M1'eren, som blandt andre Simon Spies ejede et eksemplar af, er i det ikoniske.

I dag har BMW et nærmest ufatteligt bredt udbud af modeller, der alle kan udfylde rollen som den helt oplagte firmabil. Fra BMW 1-serien og BMW X1 i den mindre ende af skalaen over den klassiske storsællert 3-serien til 7-serien og X5 i den kraftige ende. Og skal det hele gå lidt mere end stærkt, så kan man også vælge de modeller, der begynder med M.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb din nye brugte BMW hos Bjarne Nielsen - det giver dig mange fordele

  Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra BMW, som er et af de mest populære tyske bilmærker og en af mastodonterne i det eftertragtede premium-segment. BMW leverer biler i den bedre ende af skalaen - men stadigvæk til ganske skarpe priser, når man tager med i regnestykket, hvor meget værdi man får for pengene.

  Mange vælger BMW, fordi mærket er lig med komfort, kvalitet og stort kraftoverskud. Desuden før man masser af prestige, når man vælge at kaste opsparingen efter den tyske premium-bil med det blå-hvide logo i front.

  Ny brugt BMW? Vi har alle de gode årgange: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021

  Hos os finder du brugte BMW-modeller i alle størrelser og prisklasser - og i mange af de nyere årgange: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021. Uanset hvilken brugt BMW du køber, så kan du være helt sikker på, at du får en bil, der er i rigtig god stand.

  Når vi sætter en brugt bil til salg hos Bjarne Nielsen, så sørger vi for at kontrollere den grundigt på en masse parametre. Hver bil gennemgår desuden en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte BMW-modeller, som du finder hos os. Her kan du både finde den overdådige limousine i ministerbil-størrelse, ligesom du kan købe en mere sportslig familie-vogn. BMW breder sig over rigtig mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

  Vores priser på nyere brugte BMW med benzin, diesel og hybrid er helt igennem fair

  Alle vores priser på brugte BMW er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende.

  Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, så kan du besøge vores side på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedst rangerede bilkoncerner i Danmark.

  Derfor skal du købe din nye brugte BMW hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte BMW i absolut topkvalitet til en ganske fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kør en tur forbi det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg af brugte BMW-biler - eller nogle af de mange andre brugte bilmodeller.

  Alle brugte biler til salg netop nu