Tysk perfektion i mange udgaver. Lige nu har vi 1 nyere brugte til salg

Køb din Audi hos os og få glæden af mange års erfaring og vores høje serviceniveau. Audi er indbegrebet af tysk kvalitet, og du finder selvfølgelig både Audi A3, Audi A4, Audi Q7 og alle de andre populære Audi-modeller i vores sortiment.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Audi er et af de mest eftertragtede bilmærker herhjemme, og hos Bjarne Nielsen A/S har vi mange års erfaring med at sælge kvalitetsbilerne fra Ingolstadt med de fire ringe. Audi blev grundlagt i 1910, og blev siden - sammen med tre andre bilproducenter - fusioneret ind i en og samme koncern, kaldet Auto Union.

Fra 1977 blev samtlige bilmodeller, der kom fra koncernen, navngivet Audi. Allerede på det tidspunkt var Audi blevet en del af Volkswagen-gruppen.

Audi har gennem de seneste 30 år formået at slå sit brand fast som en af firmabilisternes foretrukne leverandører - og med modeller som A4 og A6 (tidligere Audi 80 og Audi 100) har man i adskillige år været helt i toppen på bestseller-listerne.

Audi er ligeledes blevet kendt for sine Quattro-modeller, der leverer et højtydende og særdeles velfungerende firhjulstræk. Helt klassisk er den reklamefilm, hvor en Audi 100 Quattro kører op ad en skihopbakke - uden slinger i valsen. Du kan se den her.

Sammen med de to tyske konkurrenter, BMW og Mercedes-Benz, hører Audi til de bedst sælgende premium-brands i verden.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Audi

Alle brugte biler til salg netop nu