301516 Phone

Volvos nye app-funktion gør det nemmere at finde ladestander

Volvo forbedrer Volvo Car-appen, så det er nemmere for ejere af fuldelektriske Volvo-modeller at finde en ladestander i det offentlige ladenetværk i Europa.

Mette Munk Nielsen
·

Det bliver nemmere for ejere af fuldelektriske Volvo-modeller at finde en offentlig ladestander i Europa. En forbedring af Volvo Car-appens funktionalitet giver adgang til mere 270.000 ladestandere. 

Ved at forbedre Volvo Car-appens funktionalitet kan Volvo-ejere nu benytte mere end 270.000 ladestandere på tværs af Europa og på tværs af landegrænserne, samtidig med at de kan betale for opladningen med et enkelt og problemfrit betalingssystem.

Dermed har ejere af fuldelektriske Volvo-modeller nu adgang til et bredere udvalg af offentlige opladningsnetværk til elbilen. Det sker efter en direkte integration af Plugsurfing-platformen i Volvo Car-appen. 

Funktionaliteten er introduceret i Schweiz og Italien, og Volvo fortsætter med at udrulle den til de fleste af sine europæiske markeder. I Danmark er det planlagt til juni 2022. 

301517 Phone

Som ejer af en fuldelektrisk Volvo slipper du nu for en masse forskellige apps for at finde en offentlig ladestander. Foto: Volvo

Forenkler og forbedrer adgangen til ladestandere

Volvo Car-appen viser nu, hvor den nærmeste offentlige ladestation befinder sig sammen med en realtidsoplysning om dens tilgængelighed. Ved at forenkle den mobile opladningsoplevelse gør Volvo Cars det endnu nemmere for føreren at oplade sin fuldelektriske bil, idet virksomheden derved eliminerer utallige, vidt forskellige opladningsapps og betalingssystemer og samtidig forbedrer adgangen til den offentlige opladningsinfrastruktur.

- Vi anerkender den frustration, som mange af vores kunder har over at skulle administrere mange forskellige kort og installere en masse apps for at få adgang til de forskellige ladestandere. Ved at forbedre opladningsoplevelsen støtter vi vores kunder i hele Europa på deres fuldelektriske rejse, hvor de via vores digitale platform, Volvo Car-appen, har adgang til flere netværk i og uden for deres hjemland, siger Arek Nowinski, chef for EMEA hos Volvo Cars. 

 

Partneren Plugsurfing sikrer den direkte integration

Integrationen er muliggjort af Plugsurfing's Developer Platform og Drive API, som integrerer opladningsinformation direkte ind i Volvo Car-appen og derved skaber en ukompliceret og bekvem oplevelse.

- Drive API er udviklingen af vores engagement i vores partnere. Med denne integration kan Volvo Cars udvikle sine egne produkter og tjenester for at nå sit mål om at blive en fuldelektrisk virksomhed inden udgangen af 2030. Vi er stolte af at være den partner, der hjælper med at gøre dette til virkelighed, siger Tatu Kulla, CEO for Plugsurfing.

Med Volvo Car-appens nye funktionalitet drager ejere af fuldelektriske Volvo-biler fordel af særlige priser, når de oplader på IONITY-stationer rundt om i Europa. I Sverige og Norge er Volvo Cars også gået sammen med ladeoperatøren Mer om at tilbyde fordelagtige takster i disse lande - med en ambition om løbende at forbedre forbrugertilbuddet hos flere udbydere i fremtiden.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin