Volvo C40 Recharge Siden2

Volvo lancerer ny elektrisk C40

Volvo har præsenteret deres næste elbil som bliver en SUV crossover ved navn C40.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Volvo præsenterede under et live-event deres helt nye fuldelektriske model C40. Hvornår modellen er klar til salg i Danmark og ikke mindst prisen vides endnu ikke. Men modellen skal eftersigende konkurrere med Tesla 3 og VW ID.3. 

Fremtiden for Volvo Cars er elektrisk, og med den nye Volvo C40 Recharge understreger virksomheden endnu engang sine ambitioner om en fremtid med nul-emission. C40 Recharge har alle fordelene ved en SUV, men med et lavere og mere strømlinet design. Den er baseret på CMA-platformen og den første Volvo-model i historien designet udelukkende som ren elbil. Efter introduktionen af XC40 Recharge og nu C40 Recharge vil Volvo Cars lancere en række fuldelektriske modeller i de kommende år.

Allerede inden 2025 sigter virksomheden mod, at 50 procent af dens globale salg skal bestå af fuldelektriske biler og resten af hybrider. Planen er senest i 2030 udelukkende at sælge fuldelektriske biler.

- C40 Recharge repræsenterer Volvos fremtid og viser vejen frem, udtaler Henrik Green, teknologichef hos Volvo Cars.

- Den er fuldelektrisk, udbydes kun online med en praktisk Care by Volvo-pakke og kan leveres hurtigt. At erhverve sig en ny Volvo har aldrig været mere attraktivt. 


Den kommende C40 bliver en SUV-crossover. Foto: Volvo Cars

Google infotainment-system og trådløse tryllerier

Volvo C40 Recharge skiller sig designmæssigt ud med et markant bagparti i perfekt harmoni med den nederste taglinje. Samtidig introducerer designet af det nye forparti en ny front for fremtidige elektriske Volvoer, som omfatter forlygter med den nyeste pixelteknologi.

Indvendigt byder C40 Recharge på en høj sædeposition, som de de fleste Volvo-ejere kender og foretrækker. Bilen kan fås i en række farver og interiører, der er unikke for modellen. Det er også den første Volvo-model helt uden læder.

Få mere at vide om den nye Volvo C40 459.080 kr.

Med den fuldelektriske C40 drøner Volvo ind i markedet for 100 procent eldrevne biler. Du kan finde meget mere information her.

Bjarne Nielsen er autoriseret Volvo-forhandler
Volvo C40 koster fra

Ligesom XC40 Recharge leveres C40 Recharge med et af de bedste infotainment-systemer på markedet, udviklet i fællesskab med Google og baseret på Android-styresystemet. Det giver brugerne adgang til integrerede Google-apps og -tjenester - såsom Google Maps, Google Assistant og Google Play Butik.

Ubegrænset data muliggør uovertrufne opkoblingsmuligheder, og da C40 Recharge byder på trådløs softwareopdatering gennem luften bliver bilen forbedret løbende, selv efter at den har forladt fabrikken.

Fremdriften leveres af to elmotorer - en på for- og en på bagakslen - og drives af et 78 kWh batteri, der kan hurtig-oplades til 80 procent på cirka 40 minutter*. Dette giver en estimeret rækkevidde på omkring 420 km (WLTP), som forventes at blive forbedret over tid via trådløse softwareopdateringer.


Volvo er tro mod deres designlinjer i den nye C40. Foto: Volvo Cars

Vil kun kunne købes online

Volvo har annonceret, at den fuldelektriske C40 Recharge udelukkende kan købes online. I tråd med sin ambition om at reducere kompleksiteten i sit modeludbud og fokus på attraktive, forud-konfigurerede varianter har Volvo Cars forenklet købsprocessen af C40 Recharge.

Når kunder får en ny C40 Recharge, kommer den med en praktisk Care by Volvo-pakke, der blandt andet inkluderer service, garanti, vejhjælp og hjemmeopladningsmuligheder.

C40 Recharge går i produktion til efteråret og vil blive bygget sammen med XC40 Recharge på Volvo Cars’ produktionsanlæg i Gent, Belgien.

Læs flere nyheder om Volvo...