Volvo EX90 Excellence Fra Siden

Volvo EX90 Excellence den nye topudgave

Den nye Volvo EX90 er en helt særlig bil, som nu også er kommet i en endnu mere eksklusiv topudgave, som netop er blevet præsenteret.

Mette Munk Nielsen
·

Volvo EX90 Excellence er en limited edition af Volvo EX90, som netop er blevet præsenteret i Shanghai, Kina. Modellen tager premium-oplevelsen til et nyt niveau.

Volvo EX90 Excellence er den ultimative topudgave, hvor Volvo Cars har fokuseret på at styrke komforten på bagsædet, så passagerer kan rejse i sand førsteklassestil.

"Med EX90 Excellence demonstrerer vi vores evne til at innovere i det ultimative premium-segment og møde specifikke markedsefterspørgsler med vores biler. EX90 Excellence er lavet for at imødekomme efterspørgslen på high-end chaufførdrevne biler", siger Björn Annwall, CCO og Deputy CEO.

Interesseret i Volvo EX90? 955.002 kr.

Volvo EX90 kommer i slutningen af 2023. Du kan læse alt, vi ved om bilen, her.

Vi tager forbehold for prisændringer
Priser fra
Volvo EX90 Excellence Bagsaeder

Volvo har udstyret den nye EX90 med komfortable, bløde puder. Mellem de to sæder er der installeret et køleskab, så passagerne kan slukke deres tørst med en iskold drikkevare. Foto: Volvo

Fremragende komfort

Volvo har fjernet den bagerste sæderække og erstattet den med to individuelle sæder, som er udstyret med komfortable, bløde puder. Mellem de to sæder er der installeret et køleskab, så passagerne kan slukke deres tørst med en iskold drikkevare.

I midterkonsollen af naturligt træ har Volvo inkorporeret et touch-panel, som kan tilpasse sædevarmen og massage-funktionen i fire forskellige niveauer. Konsollen er også udstyret med en en microswift i krystal fra Orrefors, som kontrollerer en parfumedispenser med tre forskellige dufte. Volvo har også gjort ekstra ud af stemningsbelysningen i kabinen, som sikrer en afslappende oplevelse.

Volvo EX90 Excellence Bagfra

Bilen er designet til at forbedre vores sikkerhedsstandarder, og det er den første Volvo-model, som er en del af et bredere økosystem, som er tilsluttet til dit hjem og andre enheder. Foto : Volvo

Design og sikkerhedsstandarder

Sæderne i Volvo EX90 Excellence er beklædt med en eksklusiv uldblanding eller Volvos helt særlige Nordico-materiale. Det er et progressivt og avanceret materiale, som er skabt af tekstiler lavet af genbrugsmateriale såsom flasker og bio materiale fra skove i Sverige og Finland.

"Volvo EX90 viser, hvor vi er, og hvor vi er på vej hen. Bilen er fuldelektrisk, designet til at forbedre vores sikkerhedsstandarder, og det er den første Volvo-model, som er defineret af sin software og er en del af et bredere økosystem, som er tilsluttet til dit hjem og andre enheder. Volvo EX90 er på mange måder en start på noget nyt for Volvo Cars," siger Javier Varela, COO og Deputy CEO.

Volvo EX90 Excellence er også blevet justeret en smule udvendigt sammenlignet med Volvo EX90. Justeringerne giver bilen et endnu mere eksklusivt look. Den har et tofarvet farvetema og specialdesignede 22-tommer fælge, som er optimeret til aerodynamisk performance.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin