287362 Volvo C40 Recharge Fjord Blue

Volvo C40 opnår topkarakter i crashtest

Volvos rene elbil C40 er mindst lige så sikker som alle andre modeller fra producenten, der vil anses som verdens mest sikre bilmærke.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Den fuldelektriske Volvo C40 Recharge får 5 stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest i 2022 og slutter sig dermed til rækken af de mest sikre biler på vejene i dag.

Bedømmelsen fortsætter Volvo Cars' lange række af 5-stjerner i Euro NCAP-testen, idet alle testede Volvo-modeller, der er til salg i dag, er har modtaget fem stjerner i deres respektive Euro NCAP-vurderinger.

C40 Recharge scorede særligt godt på passagersikkerhed og førerassistance, takket være det mest omfattende standardsikkerhedsudstyr i sin klasse. Blandt andet hjælper disse sikkerhedsteknologier føreren med at opdage og undgå kollisioner og forblive i sin bane.

SE MERE
Læs meget mere om Volvo C40 her.

- Vi stræber altid efter at være førende inden for sikkerhed, udtaler Malin Ekholm, chef for Volvo Cars Safety Centre.

- Det betyder, at vi i alle vores biler overholder strenge sikkerhedsstandarder, som vi har været med til at etablere mange af igennem tiden. Uanset hvilken Volvo man måtte vælge, vil man køre i en af de sikreste biler på markedet.

301589 Fully Electric C40 Recharge Continues Volvo Cars Five Star Streak In Euro

Volvo C40 får de maksimale fem stjerner i sikkerhed. Foto: Volvo

Fremtiden er elektrisk

C40 Recharge blev lanceret i 2021 og er Volvo Cars' anden fuldelektriske model. I de kommende år planlægger Volvo Cars at udrulle en helt ny generation af rene elbiler.

Volvo Cars var den første etablerede bilproducent, der forpligtede sig til en altomfattende elektrificering, og sigter mod kun at sælge rene elbiler inden udgangen af 2030.

Virksomheden har som målsætning, at halvdelen af dens globale volumen allerede i 2025 skal bestå af rene elbiler. Som en afspejling af Volvo Cars' ambition om at være brancheførende inden for sikkerhed er sigtet med den kommende generation af Volvo-modeller derudover at sætte nye standarder inden for sikkerhed.

Se hele Euro NCAP-rapporten her.

 

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin