Volvo Ex90.00 01 47 06.Still001

VIDEO: Volvo EX90 vises frem i Aarhus

Volvo EX90 vises for første gang frem i Danmark. Det sker i forbindelse med The Ocean Race i Aarhus. Vores bilguide har fået lov at gå tæt på bilen og vise den frem. Og så har vi taget en snak med Volvos produktchef om den nye elbil.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

VIDEO Oplev den nye EX90 helt tæt på og hør produktchef hos Volvo Car Danmark, Teit Walther, fortælle om den nye elbil.

Volvo EX90 bliver den fuldelektriske efterfølger til Volvo XC90. De er stort set lige store, har begge plads til syv personer, og så repræsenterer de alt det ypperste sikkerhedsudstyr, som Volvo har at tilbyde.

Volvos nye flagskib bliver den store Volvo EX90, og i forbindelse med The Ocean Race i Aarhus, som Volvo er hovedsponsor for, viser Volvo for første gang EX90 frem for offentligheden i Danmark.

Vores bilguide har besøgt Volvo på deres stand og fået lov til at gå tættere på den kommende elbil, der forventes klar til levering i første halvår 2024. 

- Det er et super fedt produkt, og vi glæder os meget til at få den på gaden. Vi har jo en mission om nulkollision - det vil sige, at vores biler ikke skal forulykke eller være skyld i ulykker, og det her er næste skridt på vejen, siger Teit Walther, der er produktchef hos Volvo Car Danmark, og som i videoen snakker med vores bilguide om den nye EX90.

Interesseret i Volvo EX90? 955.002 kr.

Glæder du dig også til, den nye Volvo EX90 lander i Danmark? Du kan læse mere om bilen på denne side, hvor du også kan skrive dig op, så du bliver kontaktet, når det er muligt at prøvekøre den.

Vi tager forbehold for prisændringer
Priser fra

VIDEO Bilguiden lavede en dybere gennemgang af Volvo EX90, da den blev lanceret. Her får du alle detaljer om nyhederne i elbilen.

Oplev Volvo EX90 under The Ocean Race 

Volvo er som sagt hovedsponsor for The Ocean Race i Aarhus, og frem til og med 8. juni 2023 kan man opleve den nye EX90 på havnen i Aarhus. Her er der også andre udstillinger og oplevelser under temaet bæredygtighed. 

Det er første gang i The Ocean Races historie, at Danmark er vært for et stopover, og det er verdens længste og hårdeste havkapsejlads. Det er muligt at se bådene i havnen, ligesom der også er dage med sejlads. 

Derudover er der et væld af aktiviteter for alle, og det er ikke kun sejlsportsinteresserede, der vil få noget ud af at kigge forbi. Du finder det fulde program for Volvo Ocean Race her.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin