UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Volvo

For femte år i træk er der udsigt til rekord hos Volvo Cars, der netop har offentliggjort salgstallene for oktober. I løbet af de 31 dage er der således solgt 53.509 modeller verden over - og det svarer til en fremgang i salget på 11,8 procent sammenlignet med oktober 2017. Og reelt er fremgangen endnu større.

 

Det er kronede dage hos Volvo Cars, der er på vej til sit femte år i træk med rekordsalg. Det kan konstateres, efter det kinesisk-ejede svenske bilmærke har offentliggjort salgstallene fra oktober i år

Tallene viser, at der er solgt 53.509 biler i løbet af de 31 dage, der var i oktober. Det svarer til en fremgang på 11,8 procent i forhold til oktober 2017, og den flotte fremgang skyldes især gode resultater på markederne i Kina, USA og Europa. Volvo XC60 2018 1600 98

Reelt er fremgangen faktisk endnu bedre, hvis man kigger på årets salg indtil dato. I de første 10 måneder af 2018 har Volvo Cars således solgt 526.062 biler, hvilket svarer til en vækst på 14 procent i forhold til samme periode sidste år.

XC-modeller trækker læsset

Det fine salg får da også Volvo Cars til at føle sig sikre på, at 2018 ender ud med en salgsfremgang, hvilket i så fald vil være femte år i træk. I 2017 solgte selskabet sammenlagt 571.577 biler - og meget skal gå galt, hvis ikke Volvo passerer de 600.000 biler i år.

Det er især efterspørgslen efter Volvo XC40 og Volvo XC60, der globalt set har været med til at trække læsset, omend de kinesiske kunder også har en stor kærlighed til Volvo S90.

I Europa solgte Volvo Cars 26.892 biler i oktober, hvilket svarer til en stigning på 12,2 procent i forhold til samme måned sidste år.

Fantastisk salg i hele verden

Det er ikke kun på det globale plan, at Volvo nyheder stor bevågenhed fra kunderne. I Danmark sælger de fine modeller fra Volvo også bedre end i mange år, hvilket du kan læse mere om her.

Hvis du også er interesseret i Volvo, så klik ind på Bjarne Nielsens Volvo-side her, hvor du kan finde en masse information om de respektive modeller.

Du kan også læse flere nyheder fra bilbranchen ved at klikke her.

Bjarne Nielsen A/S fejrer sit 30 års jubilæum i denne tid - du kan læse et portræt af vores grundlægger Bjarne Nielsen her.