Renault

Alpine A110 2018 1600 39

Renault og Dacia viser de seneste landvindinger frem i Paris 

En enkelt verdenspremiere fra Renault, Dacias nyeste modeller og det første officielle kig på den nye udgave af Renault Kadjar. Det er trækplastrene på Renaults og Dacias stande ved Paris Motorshow, der indledes officielt torsdag den 4. oktober.

Allerede tirsdag den 2. oktober åbner Paris Motorshow - der går for at være den mest velbesøgte biludstilling på europæisk grund - for pressen, og her bliver der helt sikkert trængsel både ved Renaults og Dacias stande.

Hos Renault er der verdenspremiere på et spektakulært robot-køretøj, som er en del af en helt ny mobilitets-teknologi, som det franske mærke ruller ud i løbet af den kommende tid.

Renault Kadjar 2019 1600 04

Af mere "konventionelle" køretøjer vises også den faceliftede udgave af Renault Kadjar (billedet herover) frem for første gang.

Endvidere fejrer Renault, at det i år er 120 år siden, at man sendte den første bil på gaden. Det skriver Renault Group på sin hjemmeside.

30 historiske biler i samlet optog
Det foregår blandt andet med en Grand Parade, hvor 30 udvalgte Renault-biler fra de foregående 120 år i samlet flok vil køre gennem Paris.

Den del foregår allerede søndag den 30. september.

Desuden vises fejringen visuelt med en særlig udstilling på messen, der inkluderer film, infotainment og masser af særlige biler.

Dacia Sandero Stepway 2017 1600 03

Også søster-mærket Dacia har valgt at bruge Paris Motorshow til at vise de seneste landvindinger blandt mærkets forskellige modeller.

Lynhurtige Alpine i samlet flok
Det er endnu ikke konkretiseret hvilke nyheder, der bliver vist frem fra Dacias side - men det skal nok blive en fryd for øjet.

Alpine A110 2018 1600 04

Garanteret er det til gengæld, at Alpine - Renaults sportslige søsterbrand - viser hele A110-flåden (billedet herover) frem på messen. Og det er faktisk første gang.

Også KIA viser nye modeller frem på messen - det kan du læse mere om her.

Læs i øvrigt flere nyheder fra Bjarne Nielsen-koncernen og dets seks bilmærker her.

Alpine A110 2018 1600 01 norm

RenKad2

duster.3