Renault

Det er ikke mange måneder siden, at Renault viste en spritny udgave af storsællerten Renault Clio frem. I disse dage er der motorshow i Frankfurt - og i den anledning har franskmændene løftet sløret for en ny version af Renault Captur.

 

IAA i Frankfurt - eller bare Frankfurt Motorshow - åbnede for publikum torsdag den 12. september, og den gigantiske biludstilling har naturligvis lagt cementgulv til en række verdenspremierer på nye bilmodeller.

Renault er godt nok ikke med på bilmessen, men har benyttet tidspunktet til at lofte sløret for en ny version af Renault Captur, der herhjemme er en af de bedst sælgende i sin klasse.

Groupe Renaults administrerende direktør, Thierry Bolloré, viste sammen med chefdesigner Laurens van den Acker den nye og ganske sprøde Renault Captur frem ved et pressemøde.

Helt og aldeles fornyet

Netop Renault Captur er - i hvert tilfælde ifølge Renault selv - den bedst sælgende såkaldt urbane SUV, og mere end halvanden million eksemplarer har fået nummerplader på i mere end 90 lande verden over.

Renault Captur er blevet fuldstændigt fornyet og tilbyder endnu mere alsidighed, personlighed og sikkerhed end nogensinde før.

Renault Captur 2020 1600 05Den kommende Renault Captur forsøger ikke ligefrem at distancere sig fra den nuværende model - men alligevel er der tale om en helt ny model. PR-foto

- Med den helt nye Captur har vi taget udgangspunkt i de bedste funktioner i første Captur. Og så har vi skruet op for det hele og gjort bilen endnu mere fabelagtig. Mere kvalitet, mere teknologi, mere SUV, fortalte Laurens van den Acker.

Kommer som plugin hybrid

I løbet af næste år vil Captur komme i en elektrificeret udgave i form af Captur E-Tech, der er en plugin hybrid.

Man kan læse mange flere detaljer og finde en lang række lækre billeder via dette link.

Det er endnu uklart, hvornår den nye udgave af Renault Captur lander hos Bjarne Nielsen - men følg med her på sitet, så vil du være blandt de første, der får den information.