UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Kia

KIA Ceed ny 5 overst

Ny udgave af succesfuld KIA-model har fået en skarp pris

Den nye KIA Ceed bliver officielt introduceret hos Bjarne Nielsens KIA-bilhuse i weekenden den 6. og 7. oktober. Men allerede nu er modelprogrammet og udstyrslisterne blevet offentliggjort - og det samme er priserne, der virkelig bliver konkurrencedygtige.

Hos Bjarne Nielsen - KIA Skive og KIA Birkerød - ser vi frem til den officielle lancering af den helt nye KIA Ceed. Det foregår lørdag den 6. og søndag den 7. oktober.

Den nye Ceed, der er tredje generation af den succesfulde model, er allerede kørt i stilling i bilhusene, og nu er der også kommet priser og modelprogram.

Priserne begynder helt nede ved 209.999 kroner, og dermed bliver den nye Ceed helt sikkert et hit i c-segmentet.

KIA Ceed ny 3

Ligesom i øvrigt en stor tysk biltest for nylig slog fast.

Nye og forbedrede motorer
Modellen byder på et sporty design, som fortsat vil vække opsigt på de danske veje.

Nye innovative teknologier øger komforten, bekvemmeligheden og sikkerheden – heriblandt en opgradering til vejbaneassistenten, for bare at nævne ét af de nye førerassistentsystemer.

KIA Ceed ny 9

Navnet ændres fra Cee’d til Ceed, og den nye Ceed kommer med en helt ny 1,4 liters turbobenzin motor med 140 hestekræfter, en forbedret 1,6 dieselmotor samt mulighed for en automatisk gearkasse på begge ovennævnte motorer. 

En sporty og atletisk karakter
KIA Ceed er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt, og ikke mindst indvendigt har den nye Ceed fået en ordentlig overhaling.

Der er benyttet materialer af højeste kvalitet, og kabineindretningen er ligeledes ny, hvilket blandt andet har ført mere benplads og et bedre udsyn for føreren med sig.

Modellen er både lavere og bredere end den snart forhenværende forgænger - og kombineret med bilens bagudvendte silhuet, giver det en meget sporty og atletisk karakter.

Der blevet meget mere plads
Stationcar-udgaven, der i KIA-termer hedder SW, er også længere end den "gamle" model.

KIA Ceed ny 6

Kabinen er blevet mere ”fører-orienteret” med et enkelt, moderne og sofistikeret design. 

Det bredere karosseri giver passagerer på bagsædet bedre skulderplads, og den lavere siddeposition på bagsæderne er med til at give bedre plads til knæ og ben.

Samtidig kan bagsædepassagererne fortsat nyde gavn af samme loftshøjde som førhen trods den lavere taglinje.

Modellen ligger helt i top
På første række giver den nye platform tilmed højere til loftet end i den udgående model.

Det er ikke kun passagerene, som kan glæde sig over ekstra plads. Bagagerummet er i hatchback-udgaven udvidet med til 395 liter.

Den nye Ceed er dermed helt i toppen i sit segment, når det handler om plads - og det er endnu mere udtalt i SW-modellen.

KIA Ceed ny 8

Her er bagagerummet udvidet med hele 18 procent, så det i dag udgør 625 liter, hvilket endda overgår flere modeller i d-segmentet.

Ceed fås med tre forskellige drivlinjer
Den nye Ceed kommer med tre drivlinjer. To udgaver med benzin og en enkelt med diesel.

Den nye 1,4 T-GDI med 140 hestekræfter (benzin) er en tilføjelse til Ceed-familien.

Ud over denne fås også 1,0 T-GDI med 120 hestekræfter (benzin) samt 1,6 CRDi (diesel) med to forskellige ydelser - henholdsvis 115 og 136 hestekræfter.

De to største motorer tilbydes også med et syvtrins automatgear kaldet DCT.

Sikkerhed vægtes meget højt
Som en central del af KIAs produktstrategi vægtes sikkerhed meget højt.

Som standard vil den nye Ceed både have automatisk fjernlys, træthedsregistrering og vejbaneassistent. En udvidet vejbaneassistent (Lane Following Assist) og adaptiv fartpilot er standard ved valg af DCT-gear.

Systemet registrerer og følger forankørende køretøjer og registrerer vejbanelinjerne. Alt dette bidrager til, at bilen holder sig korrekt i vognbanen.

KIA Ceed ny 7

Systemet vil tilmed styre opbremsning, acceleration og styretøj afhængigt af de forankørende køretøjer, hvorved der opretholdes en tilstrækkelig sikkerhedsafstand.

Stationcar koster blot 15.000 kroner ekstra
Den nye Ceed kommer i 11 forskellige karosserifarver - og du kan læse meget mere om modellen her.

Prismæssigt indledes der som sagt ved 209.999 kroner for en 1,0 T-GDI-udgave i hatchback - og 224.999 kroner for samme model i en SW-udgave (stationcar).

Vil man gå efter DCT-gearet, så koster den billigste udgave 264.999 kroner - uanset om man vælger 1,4 T-GDI eller 1,6 CRDI. Merprisen for en SW-udgave er 15.000 kroner.

Samtlige priser kan ses her - og du finder generelt meget mere information om KIA via dette link.

Se masser af billeder herunder:

KIA Ceed ny 0

KIA Ceed ny 1

KIA Ceed ny 2

KIA Ceed ny 4

KIA Ceed ny 5