Kia

KIA X-Ceed er det fjerde medlem af KIA Ceed-familien - efter Ceed hatchback, Ceed SW og ProCeed. Og også den nye høje model tegner ifølge de første testkørsler til at blive en succes. De ellers kritiske bilanmeldere står allerede klar med de første roser.

 

De seneste dage er den nye KIA X-Ceed blevet præsenteret for den internationale motorpresse under sydlige franske himmelstrøg, hvor også danske motorjournalister har prøvet kræfter med modellen.

Og det strømmer faktisk med lovprisninger af den nyeste koreaner i klassen, som snart bliver introduceret hos Bjarne Nielsen.

Kia XCeed 2020 1600 01Den nye KIA X-Ceed ser flot ud - og den skulle også køre ganske glimrende. Der er med andre ord en hel del at glæde sig til. Foto: KIA

"Ekstremt vellykket" og "en smuk bil, der vil pryde ethvert gadebillede" er nogle af de roser, som henholdsvis Blog Om Biler og Biltesteren kaster efter KIA X-Ceed.

Erfarne testkørere sender roser

Bag Blog Om Biler står den erfarne motorjournalister Morten B. Bek, som ikke tøver med at kalde modeller for særdeles vellykket. Du kan læse og se testen her.

Kim Middelhede er manden bag sitet Biltesteren, og han har testet biler gennem mange år.

Han betegner den nye og lidt højere KIA X-Ceed som en meget smuk bil, og han er ikke i tvivl om, at bilen har sin helt klar berettigelse også i Danmark. Hans indtryk kan du se her.

Selv tyskerne er imponeret

Flere danske anmeldelser er i støbeskeen - men der hersker generelt store forventninger til den nye KIA-model, som lander i en meget efterspurgt bilklasse.

Vi har scannet nettet for et par udenlandske test-film, og du kan blandt andet se her, hvordan tyske AutoBild tager imod den flotte KIA X-Ceed.

Kia XCeed 2020 1600 0dDen nye KIA bliver den første i Europa, som kan fås med komplet digital instrumentering. Foto: KIA

Tjek også bil-ekspert Bob Flavins test ud her - han er bestemt også imponeret. Endelig har vi fundet et tysk website kaldet Der Auto-Tester. Deres test finder du her.