Kia

På den gigantiske bilmesse i Geneve tidligere på året blev den faceliftede KIA Niro vist frem for første gang - både som PHEV og HEV. Nu er de danske KIA-forhandlere klar til introduktion.

 

KIA Niro er en utrolig populær model. Den rammer plet i forhold til de danske bilkøbere med sit crossover-design, store alsidighed og lave emissionstal og driftsomkostninger.

KIA Niro findes både med plugin-hybrid (PHEV) og som "almindelig" hybrid (HEV). Den første har siden lanceringen været Danmarks bedst sælgende plug-in hybrid.

I hele 2018 solgte KIA 1355 Niro-modeller, hvoraf de 1113 var PHEV-modeller, mens de resterende 242 var rene hybridbiler.

Forbedret kvalitetsoplevelse

Indtil videre er der i år solgt 774 KIA Niro modeller herhjemme, som fordeler sig med 637 PHEV og 137 HEV.

kia pressrelease 2019 PRESS HIGHRES HEV rear

Faceliftet med de nye forbedringer af kvalitet og design samt nye udstyrsmuligheder vil helt sikkert være med til at gøre KIA Niro-familien endnu mere attraktiv.

Priserne på de faceliftede udgaver begynder ved henholdsvis 274.000 og 279.000 for KIA Niro PHEV og KIA Niro HEV.

Har fået et opfrisket design

Den opgraderede KIA Niro bevarer sit flotte crossover-design, men byder på en række designmæssige opdateringer i den faceliftede version.

Med det opfriskede design nærmer modellerne sig designet fra den nye eldrevne KIA e-Niro. Bilen beholder sit markante design og den ikoniske ”tiger nose”-kølergrill, men nye kofangere foran og bagpå giver bilen et helt nyt look, som fremstår mere moderne.

De standardmonterede projektionsforlygter har fået et nyt design, som integrerer KIA's unikke ”ice cube”-design, og køberne kan vælge LED-forlygter som ekstraudstyr.

Læs mere om de faceliftede modeller her.