Ny Ford Kuga får priser fra 339.990 kr.

Den faceliftede Ford Kuga får en startpris på 339.990 kr. Bilen kan nu bestilles hos Ford.

Mette Munk Nielsen
·
Ford Kuga 2024 Facelift St Line Koerende

Ford har offentliggjort priser på den helt nye, faceliftede Ford Kuga. Den får en startpris på 339.990 kr., og samtidig åbner Ford for bestilling af bilen. 

Ford har lavet en gennemgribende opdatering af den populære plug-in hybrid Ford Kuga, og mærket har nu offentliggjort priserne på bilen. Startprisen lyder på 339.990 kr. for Titanium-udgaven, mens ST-Line X og Active X starter fra 369.990 kr. 

Dermed stiger prisen en smule, da den tidligere Ford Kuga havde en startpris på 324.600 kr., og desuden kan fås til en lavere kampagnepris.

Udover at Ford har offentliggjort priserne, kan man nu også bygge sin egen Kuga og bestille den. 

LÆS MERE: Se alt om Ford Kuga

Ford Kuga 2024 Facelift Active Og St Line

Ford Kuga har fået et forandret design ind- og udvendigt, og der er også kommet to nye farver. Foto: Ford

Flere forandringer på den nye Kuga

Det er lidt mere end bare nogle designdetaljer, der er ændret mellem den "gamle" Kuga og den nye, faceliftede. Mest markant udvendigt er fronten, hvor Ford-logoet er en del af kølergrillen, mens lygterne er forbundne på tværs af fronten. Og så er der kommet to nye farver til: Desert Island Blue og Bursting Green.

Indvendigt er det særligt den større skærm, som er en tydelig forandring, og så er trækkraften forøget, så den nu må trække helt op til 2.100 kg.

Ford Kuga 2024 Facelift Active Med Trailer

Ford Kuga kan nu trække op til 2.100 kg. Foto: Ford

Ford Kuga 2024 Facelift Active Dynamisk

Danmarks mest solgte plug-in hybrid

Ford Kuga er med længder den mest solgte plug-in hybrid i Danmark. Der er solgt næsten tre gange så mange Kuga'er som nummer to på listen, der er en Kia Niro. 

Det understreger, hvilken salgssucces Kuga har været for mærket. Den var endda den mest solgte bil i Danmark i 2021, og det er den udgave, som Ford nu har bygget videre på og opdateret. 

En af de helt store fordele ved Kuga er også, at den nu får en større trækkraft, og hvor elbilerne kan komme til kort med anhængervægten, kan Kuga nu trække op til 2.100 kg. 

Leder du efter en brugt Ford Kuga?

Alle brugte Kuga
Ford Kuga 2024 Facelift Active Rat

Den store 13,2" touchskærm med det seneste Ford SYNC 4 infotainment er en af de større ændringer. Foto: Ford

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin

Flere nyheder