Info

Motorpoint - brugte biler til super priser

Hos Motorpoint finder du et stort udvalg af brugte biler til alle behov. Lige fra den rummelige familiebil til de lækre og komfortable luksusbiler eller den hurtige sportsvogn.

Vi sælger brugte biler, der kommer tilbage fra leasing samt biler til engrospriser uden garanti, og vi handler med både private og erhverv. Vi beskæftiger os kort sagt med køb, salg, finansiering og leasing af brugte person- og varebiler.

Vores mission er at sælge biler fra et bredt sortiment, og for at sikre det brede udvalg tager vi alle bilmærker i bytte, når vi handler. Det giver os desuden muligheden for at tilbyde biler til særlige engrospriser, hvor de sælges uden garanti og reklamationsret.

Bilerne i vores store indendørs udstilling er typisk biler, der kommer retur fra vores eget leasingselskab, Leasing.dk A/S. Det betyder, at det er biler, der er mellem 36 og 72 måneder gamle, og som udgangspunkt er alle med fuld og dokumenterbar servicebog. Antallet af kørte km svinger fra 50.000 til 250.000 km.

Leder du efter en bestemt bil, kan vi gennem vores netværk hjælpe dig med at finde den. Og når du har fundet drømmebilen hos os, hjælper vi naturligvis gerne med finansiering eller en leasingaftale, hvis du ønsker det.

Motorpoint blev etableret i 2014 og er i dag en del af Nielsen Car Group. Koncernen ejer også Leasing.dk, Bjarne Nielsen-bilhuse i hele landet samt Bilernes Hus i Silkeborg, hvor Motorpoint holder til.

Kontakt os

[email protected] 

Hovednummer: 70 701 107

Adresse
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg

Åbningstider

Se åbningstider

Salgsafdeling

Åben i dag 09:00 - 17:00
Åben
Onsdag
29/03
-
Torsdag
30/03
-
Fredag
31/03
-
Lørdag
01/04
-
Søndag
02/04
-
Mandag
03/04
-
Tirsdag
04/04
-