UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

I Esbjerg tilbyder vi ekstra god service til din virksomhed. Vores bilhus på Storegade rummer nemlig et af blot 7 erhvervscentre i Danmark. I Pro+ erhvervscentrene finder du erhvervskonsulenter, som kender Renault bedre end nogen andre. De er eksperter i opbygning, kender modellerne ud og ind, og har altid 100% fokus på dig som erhvervskunde.

Når du handler hos et Pro+ erhvervscenter kan du nøjes med at kontakte én af vores medarbejdere. Vi kalder det ”single-point-contact”, og det betyder blot at du får et team af kontaktpersoner, som kan hjælpe dig både når du er på udkig efter en varebil eller bilen skal til service. Vi er med dig hele vejen, og du kan snakke med de samme mennesker hver gang du henvender dig.

I Herning kan du selvfølgelig også købe varebiler hos vores dygtige erhvervskonsulenter. Her kan du få samme høje serviceniveau som i Esbjerg selvom bilhuset ikke er certificeret Renault Pro+.


Unikke fordele hos Renault Pro+

Nogle af fordele ved at handle hos et Pro+ erhvervscenter er blandt andet:

  • Vores personale er specialister i salg af varebiler, indretning og tilbehør.
  • Et omfattende udvalg af udstillede varebiler, heriblandt chassisversioner.
  • Prøvekørsel af et stort udvalg af varebiler, uden forudgående aftale.
  • Tilbud indenfor 48 timer baseret på dine specifikke behov (gælder også specialopbygninger)
  • Du får en personlig kontaktperson på værkstedet
  • Vores værksted kan håndtere varebiler på op til 7 tons totalvægt

Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig.


ny renault trafic aarets varebil 2015

Oplev Renaults store varebilsprogram

Hos Bjarne Nielsen tilbyder vi hele Renaults store modelprogram. Her finder du biler til alle behov uanset din virksomheds størrelse eller behov.

Nogle af de største, danske virksomheder kører Renault. Eksempelvis kører bl.a. TDC i Renault. Det gør de fordi Renault er erhvervsbiler, som du kan stole på. Erhvervsbiler du kan regne med er kørende. Og erhvervsbiler som er til at betale.

Modeludvalget varierer fra den lille og fikse Kangoo, der også fås med el-motor. Til den lidt større Trafic, der er kåret til årets varebil 2015, til den store Master med plads til det meste. Hos Renault kan du selvfølgelig også får chassis-modeller hvor du selv kan bestemme om bilen skal være med lad, boks/kasse, kran og meget mere.

Kig rundt på vores website, og læs mere om Renault varebiler og firmabiler til din virksomhed.