Oplev alle de lækre renault varebiler


Frankrigs største bilproducent har altid været en af de helt store spillere på markedet for varebiler. Det nuværende modelprogram vidner om, at Renault er med helt fremme i forreste linje, når det handler om pålidelige, fleksible og effektive køretøjer.

Der er tre forskellige modeller at vælge imellem - fra den klassiske Kangoo over storsællerten Trafic til den helt store Master, som virkelig har plads til det hele.

Og så kan Renault i øvrigt også tilbyde en elektrisk udgave af Kangoo, som virkelig har vundet mange fans de senere år - en Kangoo Z. E.

Ingen udledning af skadelige stoffer
Z. E. står for Zero Emission - og det handler altså om, at der ikke er nogen former for eksempelvis CO2-udledning fra den franske el-udgave af en varebil.

Modellen adskiller sig visuelt stort set ikke fra sin konventionelt drevne "søster", men der er alligevel tale om en helt anden bil.

Du kan finde mere information om de enkelte modeller herunder - eller du kan vælge at besøge det nærmeste Bjarne Nielsen Renault-bilhus for en prøvetur. Uanset hvilket behov du har for en varebil, så kan vi med sikkerhed finde frem til den helt rette.

Renault Kangoo

Praktisk og behagelig
FRA  151.977 kr.
ekskl. moms

Renault Trafic

Skræddersyede funktioner
FRA  215.517 kr.
ekskl. moms

Renault Master

Stærk og effektiv
FRA  227.400 kr.
ekskl. moms

Renault Kangoo Z. E.

Praktisk og behagelig elektrisk varebil
FRA  231.551 kr.
ekskl. moms


* Finansieringsvilkår er gældende. Klik på en bil for at se gældende vilkår for den konkrete finansieringsberegning.

Stor eller lille virksomhed?
- vi er her for dig.

Uanset størrelsen på din virksomhed, finder vi den helt rigtige bil til dig.

Se vores udvalg i varebiler