NETOP NU: Udsalg på demobiler - mere end 200 biler til skarpe priser.   SHOP HER

Volvo V90 CC.
En rå stationcar der kommer frem.


Volvo V90 Cross Country

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Volvo V90 Cross Country.

PRIS FRA
790.285 kr.
FINANSIERING FRA
8.109kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Volvo V90 Cross Country er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

PARK ASSIST PILOT

Klarer parkeringen for dig

Lad os klare parkeringen for dig. Aktiver Park Assist Pilot, kør hen til parkeringspladsen, og slip rattet. Bilen styrer selv og lader dig vide, når du skal bremse. Et 360° - kamera giver dig fugleperspektiv af din bil, så du kan se forhindringer fra alle vinkler. Det gør parkering og manøvrering under snævre pladsforhold til en leg.

Derudover sikrer Adaptive Cruise Control, at bilen holder samme afstand til bilen foran. Det gør kørslen meget mere afslappende, især i langsom bytrafik. Du kan tilmed skifte vognbane i vished om, at du har helt styr på bilerne omkring dig med radarsensorer, der advarer dig.

Funktionen City Safety giver en hånd med, når trafikken pludselig standser, ved at gøre bremserne klar til en hurtigere reaktion eller bremse automatisk, hvis der ikke er tid til at reagere.

SENSUS

Teknologi ved fingrespidserne

Sensus giver dig adgang til den nyeste teknolog og byder blandt andet på HD-berøringsskærm, rat og talestyring som reagerer på dine kommandoer og head-up display, der giver dig visuel information samtidig med, at du holder øjnene på vejen. Sensus giver nye muligheder for at være forbundet, modtage information og få underholdning.  

Betjen bilen med appen Volvo On Call, eller download dine foretrukne apps med personlige indstillinger direkte til bilen. Volvo On Call er en smartphone app med et væld af smarte løsninger, der giver dig mulighed for at betjene bilen på afstand. Med appen Volvo On Call kan du fjernbetjene klimaanlægget i bilen ved hjælp af din smartphone. Det er en af livets små dagligdags luksusdetaljer i en Volvo. Du kan også bruge appen til at forvarme motoren eller varme kabinen op på din dieseldrevne Volvo uden at bruge motoren (kræver en fabriksmonteret parkeringsvarmer). Appen fungere også som en tyverialarm. Volvo On Call informeres nemlig, hvis der sker en mistænkelig indtrængen i din bil. Hvis bilen bliver stjålet, bruger vi dens GPS til at finde eller startspærre den.

Med sit lækre design bidrager Sensus til et skandinavist udtryk i bilens interiør, som kombinerer naturlige materialer af høj kvalitet med et intuitivt og enkelt design.

LANE KEEPING AID

Holder dig i vognbanen

Hvis bilen begynder at køre ud af vognbanen, aktiveres vores Lane Keeping Aid og styrer dig forsigtigt tilbage på rette vej og sender advarselssignaler i form af vibrationer for at holde dig årvågen. Du beskytter samtidig fodgængere ved hjælp af funktionen Pedestrian Detection, som registrerer personer, der går rundt om bilen, og hjælper dig dermed at undgå ulykker. Den bremser endog for dig, hvis situationen kræver det. Hvis en cyklist svinger ud foran bilen, vil funktionen Cyclist Detection advare dig med en lampe på forruden og bremse for dig, hvis der kræves hurtig handling.

Ydermere scanner Forward Collision Warning alle genstande op til 150 m foran bilen, og hvis et uheld er nært forestående, advarer systemet dig og gør bremserne klar til at standse hurtigt. Du får sikkerhed fra alle vinkler. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Volvo V90 Cross Country er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Vi må erkende, at Volvo er lykkedes..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Udnævnt til min yndlings Volvo..."

Motorsiden
Læs anmeldelse

 

"Den bedste Volvo nogensinde..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Volvo V90 Cross Country er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG